2777
2789

ببین دوست عزیز میخواهی باور کن میخواهی باور نکن، خیلی سال است که در این راه قدم میزنم ، آنهم توسط استادم، البته ایشون الان در قید حیات نیستند حتی مدتی را در هندوستان شهر دکن سپری کردم ، و بعد اکثر شهرها را تنهائی سفر کردم و با بعضی از سالکان دیدار داشتم، بقول استادم باید انسان باشم و دستورات دینم را درست انجام بدم

نه بصورت افراطی یا گوشه نشینی و از جامعه دور بودن، در اجتماع باش اما از ذکر خدا غافل نشو، 

یه موضوع دیگری هست که بعدا توضیح میدم

چطور؟

دوست عزیز یه موقع از این سئوالم اشتباه برداشت نکنی، اگه سن و شهرتان را پرسیدم فقط بخاطر این است،که بدانی این سختی است یه موقع خودت را درگیر آموزشهای ماورائی یا کیهانی نکن چون آنقدر این کلاسهای خصوصی زیاد است که حد ندارد،

نکته بعد اینکه دوست عزیز اگر کس بشما پیشنهاد آشنائی با سالک یا درویش یا شیخی را کرد قبول نکن ، زیرا بقول حاج میرزا حسن اصفهانی این راه پر فراز و نشیب است،

راهنمائی این بنده حقیر بشما اینه که هرشب هنگام خواب از پروردگار بخواه مطمئن باش خودش راه را حتی شخصی را بهت معرفی میکنه،

من نه تو را میشناسم نه تو منرا اما چیزهائی در این راه است که اگر غفلت کنی زندگیت بر باد رفته

امیدوارم عاقلانه قدم برداری و فقط به خدا توکل کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز یه موقع از این سئوالم اشتباه برداشت نکنی، اگه سن و شهرتان را پرسیدم فقط بخاطر این است،که ب ...

حرفاتون تناقض داره یه جا گفتین درخواست کسی رو قبول نکن یه جا گفتین خداوند خودش سر راهت یه شخصی هم امکان داره بزاره اگه همه رو رد کنم اون شخص هم رد کردم به تنهایی که نمی تونم حداقل اولش یه کمک می خوام میخوام با راه ها آشنا بشم اول با چندتاشون آشنا شدم

حرفاتون تناقض داره یه جا گفتین درخواست کسی رو قبول نکن یه جا گفتین خداوند خودش سر راهت یه شخصی هم ام ...

دوست عزیز تناقضی در حرفام نیست، شخصی یا راهی را خداوند در عالم خواب بشما نشان بدهد مطمئن باش همان راه درست است بشرط اینکه خالصانه از خدا بخواهی

چرا نکنم؟ چون پر فراز و نشیبه؟ یا اشتباهه؟ 

مطمئن باش اشتباه نیست ، لذت این راه در این است که  کینه از کسی بدل نمیگیری روی اخلاقت و رفتارت تأثیر مثبت میزاره، حتی در فعالیت اجتماعی ،این توانائی را پیدا میکنی که با چه افرادی ارتباط برقرار کنی یا ارتباط نداشته باشی حتی نزدیکترین فرد از دوستان یا فامیل، 

خیلی حرفها را سربسته بشما گفتم

خب بهم یاد بده

از کجا شروع کنم؟ 

خدا که مخالف راه درست رفتن بندش نیست اگه نمی خواست اینقدر تو دلم نمی زاشتش شما که می دونی راهشو چرا دریغ می کنی؟ 

خب بهم یاد بده از کجا شروع کنم؟  خدا که مخالف راه درست رفتن بندش نیست اگه نمی خواست اینقدر تو ...

دوست عزیز از گفتن چیزی دریغ نکردم

سر بسته خیلی موارد را گفتم ، این را بدان این سایت چون عموم مردم به آن دسترسی دارند نمیتوان بعضی مسائل را باز کرد،