2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قدر این روزا روبدون گل عمرته چرا انقد ناامیدی  اکن دختری که روی صورتش اسید پاشیدن الان ر ...

واقعا میدونی چی دوس دارم... من همه آرزوهام همه تصوراتم همه آیندم از هم پاشید هیچ کسم پشتم نبود و الانم نیس.. ولی دوس دارم بعد مرگ من یه آب خوش از گلو خانوادم پایین نره

واقعا میدونی چی دوس دارم... من همه آرزوهام همه تصوراتم همه آیندم از هم پاشید هیچ کسم پشتم نبود و الا ...

خانوادت یادشون میره ی سال گریه میکنن پچ پچ مردمو تحمل میکنن بعد ولی هیچکس با مرده نمرده مخصوصا کسایی که خودکشی میکنن،

ی سر به بیمارستانا بزن ببین مریضای بد حال با چه امیدوارزویی میجنگن با بیماری برای اینکه زندگی کنن ،بعد تو قدر سلامتیتو نمیدونی زندگی ی فرصت یک بارس زندگی کن 

مرگ من آزارشون نده حرف مردم آزارشون میده 

اونم میگذره عزیزم تا قیامت که نمیخوان حرف بزنن 

حیف از جوونی خودت میشه 

برو بیرون قدم بزن 

من شرایط زندگیتو نمیدونم ولی ی سرگرمی براخودت جور کن اکثر ادما تو س دوره ای از زندگی این وسوسه ها میادسراغشون قوی باش،

ی خانمی تو سایت بوده چن سال پیش به نام می می نازفقط برو پستاشوبخون ببین چه امیدی داشته به زندگی برات بشه انگیزه ولی حیف که عجل مهلتش نداده

ببین من اینو تو ی تاپیک دیگه ام تعریف کردم دختر یکی از دوستامون باقرص خودکشی کرد بعدپشیمون شد به بابا گفته بود توروخدانجاتم بدیدرسوندنش بیمارستان رفت تو کما یک سال کامل عذاب کشید زندگی نباتی شده بود دست وپاش کج شده بود شب عید امسال فوت کرد میدونی چه عذابی کشید همه چیزو میفهمید باهاش حرف میزدن از گوشه ی چشمش اشک میومد  

ببین من اینو تو ی تاپیک دیگه ام تعریف کردم دختر یکی از دوستامون باقرص خودکشی کرد بعدپشیمون شد به باب ...

اره خیلی بده زندگی نباتی ولی من یجوری میرم که دیگه برنگردم

۲۴

کسی چیزی نمیگه پشت مرده رسمه حرف نمیزنن اکثرادلسوزی میکننوخانواده نزدیکان سخت ناراحت میشن  واینکه هیشکیو هیچکس نمیتونه قضاوت کنه واونی که خودشوکشته حتما وصدرصد دیکه راه دیگه ای نداشته اما شماحتمابه زنذگی ادامه بده 

من با هر شکل و قیافه و خصوصیاتی که هستم عمیقا و کاملا خودمو میپذیرم و به خودم عاشقانه عشق می ورزم ... thank God