2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 31 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم کودک همسر بودم سن 17سالگی ازدواج کردم الان بیست و نه سالم هست با چهار تا بچه  اول راضی ...

چرا این همه بچه اوردی؟؟

شکسته نشدی؟؟

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

اونایی که میگن به توچه خیلیم مربوطه جامعمون رو باید افراد باسواد و تحصیل کرده تشکیل بدن نه کسایی که هنوز به سن قانونی نرسیده ازدواج کردن درسته بعضیاشون ادامه تحصیل میدن خیلیاشونم نمیدن چه بسا که الانم از اینجور افراد رنج میبریم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
من خودم کودک همسر بودم سن 17سالگی ازدواج کردم الان بیست و نه سالم هست با چهار تا بچه  اول راضی ...

من هم ۱۷

همسرمم به شدت حامی

اگر این انتخابم نبود شاید موفقیت هایه الانمو نداشتم

💙 آریای من 💙
من باهاش کنار میام. خواهرای خودم و دختر خاله هلم سن کم ازدولج کردن خیلیم راضی هستن و مشکلی ندارن. ...

اینایی،ک‌من‌میگم

شوهر هاشون نزاشتن تا وقتی ۲۰ ساله شدن بچه بیارنا.

۲۰ سالشون یا شایدم‌ بیشتر ک شدن ۱ بچه اوردک فقط.

بعدم شوهرای پولدار و خوبی دارن.

یعتی آب تو دلشون تکون‌نمیخوره

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

منم یه کودک همسرم،۱۴ ازدواج کردم

تازه الان ۲۰،۲۱ سالم شده میفهمم چقدر میتونستم راه های دیگه رو انتخاب کنم و نکردم...

نه از ازدواج نه از بارداری نه زایمان و....چیز زیادی یادم نیست،،،تازه الان بعد ۶،۷ سال دارم میفهمم من شوهر دارم،من مادرم

یعنی حدود ۷ سال از زندگیمو تو کما بودم انگار

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
اونایی که میگن به توچه خیلیم مربوطه جامعمون رو باید افراد باسواد و تحصیل کرده تشکیل بدن نه کسایی که ...

دقیقا مادر تربیت کننده فرزند وقتی آگاهی و تحصیلات کافی نداشته باشه کاملا تو تربیت فرزند کم میاره و نمیتونه فرزمد آگاهی تربیت کنه 

منم یه کوک همسرم،۱۴ ازدواج کردم تازه الان ۲۰،۲۱ سالم شده میفهمم چقدر میتونستم راه های دیگه رو انتخا ...

منم هنوز درک نمیکنم که همسر دارم و یه بچه فقط دارم مثل یه روح پیششون زندگی میکنم دخترمو هیچ گونه حس مادری بهش ندارم فقط یه خاهر برام خود دخترمم بهم میگه ابجی بهم نمیگه مامان🥺

اونایی که میگن به توچه خیلیم مربوطه جامعمون رو باید افراد باسواد و تحصیل کرده تشکیل بدن نه کسایی که ...

عزیزم تو بیا افکار 45ساله پدر منو عوض کن تا من اون موقع درس میخوندم. معلمام چقدر گفتن بزار دخترت درس بخونه شاگرد اول مدرسه اس گفت نه 😐

منم هنوز درک نمیکنم که همسر دارم و یه بچه فقط دارم مثل یه روح پیششون زندگی میکنم دخترمو هیچ گونه حس ...

درکت میکنم

گاهی بعد خواب که چشامو باز میکنم و بچه و شوهرمو میبینم ناخوآگاهم میگه تو چرا اینجایی؟

هرروز ب شوهر و بچم نگاه میکنم و میگم فلانی،این شوهرته ها،،،این پسرته ها! 

دیشب بیکار بودم از اول زندگیم ک یادم میاد رو مرور کردم،فهمیدم با اینکه سنی ندارم چقدر پیرم...چقدر چیز تو زندگیم تجربه کردم

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

من اول دبیرستان بودم ازدواج کردم الان دوتا بچه دارم خیلی هم از زندگیم راضی ام و همسرم دوست دارم دختر عمو پسر عموییم. به نظرم وقتیکه آدم به بلوغ فکری برسه  اونموقع میتونه برا زندگیش تصمیم بگیره چون تو زندگی کردن هزار تا مشکل هست که اگه بچه بازی در بیاری و از کوره در بری و نتونی درست برخورد کنی اونموقع است که فاتح زندگیت خوندس. باید اونقدر بلد باشی که وقتیکه به مشکل و یا با همسرمون بحثمون بشه بتونیم حلش کنیم بدون اینکه زندگیمون از هم پاشیده بشه.

یه چیز دیگه اینکه هیچوقت هم موقع دعوا قهر نریم چون مشکل درست که نمیشه هیچ بدتر هم میشه.