2777
2789
چطوری مثلا؟

نمیتونم توصیفش کنم🤣فقط با ادا میتونی 

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
چجوری اینجوری ان بعد تو هنوز باهاشوم قطع رابطه نکردی؟😐 یه بار ۴، ۵ سالم بود عروس خاله ی مامانم ...

تو خیلی بهت گیر نمیدم

مامان من از اونایی هس که خونه میام میگه میخواستی نیای

🥲🤐

اصلا شانس نیاوردیم بقران:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطوری مثلا؟

باکلاس بازی دربیار محل نده سبک بازی درنیار به جوک و نمک بازیاشون واکنش نشون نده زیر چشمی نگاه کن 

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
تو خیلی بهت گیر نمیدم مامان من از اونایی هس که خونه میام میگه میخواستی نیای 🥲🤐 اصلا شانس نیاورد ...

مامانت از ایناس میخواد بچش تو چشم فامیل خوب باشه؟ بعد سر این دعوا میشه همش؟

مال منم اینطوری بود اما الان برا خودشم مهم نیست بعضی از فامیلارم که میبینه بهشون محل صگ نمیده

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
نایس...حتما اجراش میکنم🤠

موفق و پیروز باشی 🌚

مامانت از ایناس میخواد بچش تو چشم فامیل خوب باشه؟ بعد سر این دعوا میشه همش؟ مال منم اینطوری بود اما ...

اره میگه زشته جلو اونا نکن من همش معمولی بودم تا الان میگه چرا باهاشون دست نمیدی میگم مادرم من ازشون بدم میاد ولی گوش نمیده