2777
2789
یه سایتی هست براشون کالا ثبت میکنی بهت پول میدن اگه دنبال کاری واقعا برم از ایتا ایدی ادمینی سایت ر ...

فقط ایتا میشه ارتباط داشت باهاشون؟ 

چقد زمان میبره ثبت کردنش؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط ایتا میشه ارتباط داشت باهاشون؟  چقد زمان میبره ثبت کردنش؟

تلگرامم دارن ولی خیلی آنلاین نمیشن 

هر ثبتش دستت یکم راه بی افته هر دقیقه 3 تا میتونی بزنی برای  فتوشاپ هر عدد 200 میدن یعنی ساعتی 18هزار تومن میشه بعدش باهاشون کار کنی ثبت سایت هم بهت یاد میده درامدت دو برابر میشه در ساعت

تلگرامم دارن ولی خیلی آنلاین نمیشن  هر ثبتش دستت یکم راه بی افته هر دقیقه 3 تا میتونی بزنی برا ...

یعنی باید چیکار کنیم؟ عکسا رو بارگزاری کنیم تو سایتشون؟ یا فتوشاپ؟ 

یعنی باید چیکار کنیم؟ عکسا رو بارگزاری کنیم تو سایتشون؟ یا فتوشاپ؟ 

اولش فقط کپی میکنیم بسته های یک عدد تا هر چند عدد که بهمون بگن رو براشون فتوشاپ میکنیم براشون میفرستیم بعد که اعتماد کامل کنن ثبت سایت رو یاد میدن که درامدمون از ساعتی 18 هزار تا سه برابر حدودن میره حالا  اگه تو عزیزم دستت خیلی تند تر باشه شاید بیشتر بگیری

اولش حتما باید عکس ادیت بزنیم؟ من ثبت سایت بلدم

نمیدونم عزیزم اگه حرفه ای باشی شاید همون اول هم بهت اونو بدن به خودشون بگو ببین چی میگن من انقد دقیق دیگه نمیدونم 

ایدی تلگرامشونو بده لطفا پرداختشون چجوریه؟ ماهانه؟ 

ماهانه معمولا ولی اگه بخوای 5 درصد کم میکنن روزانه بهت میدنه https://eitaa.com/Matin_ms7 این ایدی ایتاشونه ms7_love_ms7 تلگرامشون ولی تلگرام من پیام دادم خیلی زود پیام نمیدادن ایتا فعالن