2777
2789
عنوان

بیاید سرگرم بشیم عکس بزاریم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 26 پست

خانما کسی میدونه ایا ۹روز بعداز تخمک گذاری کیت بارداری نشون میده یانه؟!

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عکس غذا نه روزه ایم 

گشنمهههه

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

منم روزم ولی گشنه ام شیمکم صدا میده 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
بعد ۱۲ سال امسال ماه رمضون شله زرد و اش رشته برای اولین بار خودم تو خونم درست کردم و عالی شدن همسرم ...

یکی از فامیل‌هامون هر سال شل زرد درست میکرد نذری الان دیگه درست نمیکنه بعد خاله من داشت شله زرد درست میکرد منم تو آشپزخونه داشتم نگاه‌ش میکردم دستورشو از تو اینستا درآورده بود یادمه با من دعوا که داری نگاه میکنی راز شله زرد درست کردنمو به کسی نگی😑😑😂

یکی از فامیل‌هامون هر سال شل زرد درست میکرد نذری الان دیگه درست نمیکنه بعد خاله من داشت شله زرد درست ...

میگفتی خاله جون لطفا پیجی که دستورش برداشتی بده 😂

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

https://t.me/+4CZs1bspOH5mNDc8

بیاید گروه تلگرام دورهم باشیم به دوستاتون هم بگید ❤

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
طرز تهیه شله زدتون میگید عکسشم بزار😻

عکسش نمیاد هرچقد میزنم ..بقیه هم فرستادن برام باز نمیشه

عزیزم من یک لیوان پر برنج نیم دونه و دو لیوان شکر 

برنج خوب پخت کامل له شد لعاب ک انداخت شکرو اضافه کردم باز جوشید دیدم ک ابش لعاب و اندازس زعفرونش اضافه کردم  خلال بادوم و پسته  دارچین پودر نارگیل  برای تزئین

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

عکسش نمیاد هرچقد میزنم ..بقیه هم فرستادن برام باز نمیشه عزیزم من یک لیوان پر برنج نیم دونه و دو لیو ...

نوش جونت کدبانو