2777
2789
 باور قلبی خییلی مهم اینکه هر ختم یا ایه ای میخونی با حس خوب و باور قلبی به خدا باشه نه صرفا هم ...

گلم با دلشکسته و التماس بخدا و اشک چشمم خوندم برا عاقبن بخیری برادرم اما نتیجه بالعکس شد 

اما برایه حاجت محالی 40 بار نذر نماز امام زمان کردم شد

گلم با دلشکسته و التماس بخدا و اشک چشمم خوندم برا عاقبن بخیری برادرم اما نتیجه بالعکس شد  اما ...

عزیزم حکمت تو این بوده خدا بهتر از ما میدونه 

بعدم نظر امام زمان خییلی حاجت میده چون این عزیزان دل هاشون پاک و دعایی که در حق ما میکنند زودتر مورد اجابت قرار میگیره 

بهتر شما هر ختمی یا دعای قرآنی چیزی  بر میدارید هدیه کنید به این بزرگوارن  مثل امام زمان امام رضا امام حسین و….  و از این عزیزان بخوای به نیت شماهم قران بخونن و براتون دعا کنند خییییلی نتیجه داره ❤️  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الانم برا عاقبت بخیری برادرم شروع کردم 40بار نماز امام زمان بخونم 

عالیییه 😍😍 برای منم دعا کن 

نماز حضرت محمدم حاجت میده 🌱 جمعه ها به مدت چهل روز بخون 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

چقدر شما مهربونی حتمأ گلم اگر لایق باشم براتون دعا میکنم

لایقی عزیزم  

مهربونی از خودت 

برای عاقبت بخیری برادرت۱۰۰ صلوات هدیه به امام زمان میفرستم 🙏

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز