2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امادکی چی میخای اخه😐😐برو بچه دارشو نی نی بیار😍😂

😂😂همینجوریش هفته اول بارداریم قرص خوردم و.. 

واقعا نمیتونمممم😂😂فعلا

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

احساس میکنم دلت میخواد باردر بشی پس اقدام کن

من بچه خیلی دوس دارم ولی گفتم نظرتون بپرسم زوده یا ن..‌میترسم بعدا پشیمون بشم بگم نمیتونم جایی برم بابچه برام زود بودو...😐

[QUOTE=285260581]اگه شرایط مالی روحی عاطفی نباشه ودانش تربیت بچه  نداشته باشن والدین هیچ وقت  بچه دارشدن فق ...[/QUOTباید مسئولیت پذیرم باشی برای بچه دار شدن

بستگی ب بدنت هم داره

صد البته تو اگه الان مشکل داشته باشی چند سال دیگه هم داری  پیشگیری ناباروری نمیاره قرص که اصلا نمیاره اتفاقا برا کسایی که کیست دارن خمش قرص پیشگیری میدن .مشکل میدونی کجاس وقتی پیشگیری داری نمیدونی مشکل داری یانه چند سال بعد موقع اقدام متوجه میشی و اکثرا فکر میکنن بخاطر پیشگیری بوجود آورده. 

اما اگه مرتب برن چکاپ و پزشک زنان اینو بوقتش متوجه میشن

تو این دو سال چکارا کنم 😐

برین سفر 

کلاسای مورد علاقه ت رو برو 

آگاهیتو درباره ی مادر شدن و کودکان بالا ببر

ورزش کن که یه بدن توانا برای بارداری داشته باشی

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️