2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم چه خبر چرا ازدواج نکنی من ۳۱ ازدواج گردم چی بکم نه خیلی وقت داری دقت کن پیدا کن تلاش کن انشالله زود ازدواج میکنی من یه دعا دارم خودم با اون ازدواج کردم خوبه انشالله نتیجه میبینی خواستی بکو بفرستم تورخدا منم دعا کن زندکی ام نابود میشه بدبخت میشم 

واقعا؟

تجربه بهت میگه بذار گذر زمان طی بشه

تمامی دوستان و اشنایان هرکس رو من دیدم غیر این نشده چ مجرد مونده چ ازدواج کرده ۲۵ میگه کاش نکرده بودم

من این عشقی که توی سینه دارم میپرستم💞به دنیایی نمیدم لحظه ای که با تو هستم💋 گریزلی صاب نقل🐰❤️ درباره رژیم فستینگ سوالی داری از من بپرس🍓

همسن منی

من و تو باید ۵سال دیگه یکم جدی به ازدواج فکر کنیم

زوده الان

از زندگیت لذت ببر به این چیزا فکر نکن هنوز 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

خونه شوهر هیچ خبری نیست بشین خونه بابات لذت ببر 

اینجوری نگو خونه شوهر هم خوش میگذرع 😎

من این عشقی که توی سینه دارم میپرستم💞به دنیایی نمیدم لحظه ای که با تو هستم💋 گریزلی صاب نقل🐰❤️ درباره رژیم فستینگ سوالی داری از من بپرس🍓
اره

عزیزم ۲۰ ک سنی نیست😐❤️ یعنی منظورم سن بالایی نیست که همچین فکری کردی منم ۲۰سالمه و هنوز بنظرم خیلی زوده 

حالا البته نمی‌خوام بگم چون من اینطوری فکر میکنم شماهم باید همینطور فکر کنی ... اما درکل میگم که واقعا خیلی زوده که تو این سن فکر کردی دیگه هیچ وقت ازدواج نمیکنی😕

سالهای زیادی پیش روته 

و تو آدمای مختلفی رو میبینی ...