2777
2789
عنوان

ملت عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من کلیت داستان که واقعیه مکان و جای اتفاقا ولی خب جزئیاتش رو تخیلی نوشته الیف شافاک بعضی چیزا با تاریخ همخونی نداره

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

اگر زندگی مولانا رو میخوای بشناسی و حوصله متن  سنگین داری پله پله تا ملاقات خدا رو بخون.یدونه کتابم هست مولانا جلال الدین محمد بلخی نوشته منصور کیایی انتشارات دفتر پژوهشهای فرهنگی اونو بخون 

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

اگر زندگی مولانا رو میخوای بشناسی و حوصله متن  سنگین داری پله پله تا ملاقات خدا رو بخون.یدونه ک ...

ممنون فقط میخوام بدونم ن این ۴۰قائده واقا حرفای خود شمس بوده یااینکه برانویسنده البته واقا تاثیرگذارن و ادم خدارو بهترمیشناسه

ازکجا مطمعنی ک مال خود شمس نیست؟

اگه مال خود شمس باشه باید تو یکی از اثار شمس باشن که الیف شافاک از اونجا کپی کرده باشه 

ولی هیچ جای دیگه نیستن 

بایه استاد ادبیات هم راجبش حرف زدم 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
ممنون فقط میخوام بدونم ن این ۴۰قائده واقا حرفای خود شمس بوده یااینکه برانویسنده البته واقا تاثیرگذار ...

نمیشه گفت که صددرصد حرفای خود شمسه.اون همه سال گذشته حالا یکی میگه حرفای خود شمسه مثلا چی ثابتش میکنه‌.ولی من در مورد ملت عشق نظر چند تا نویسنده و آدم حسابی رو‌پرسیدم.خیلی تخیلیه و جاهاییش مبتذل.کلا الیف شافاک دوست داره یکم اینجوری انگار

نمیشه گفت که صددرصد حرفای خود شمسه.اون همه سال گذشته حالا یکی میگه حرفای خود شمسه مثلا چی ثابتش میکن ...

درسته ولی چیزایی که درمورد خدا میگه واقا قشنگه وقانع کننده

درسته ولی چیزایی که درمورد خدا میگه واقا قشنگه وقانع کننده

کتابای بهتری هم هست .کلا در مورد ملت عشق خیلی بزرگنمایی شده چون از اسم مولانا استفاده کرده.کتاب قلندر قلعه رو بخون مثلا