2777
2789
عنوان

شوهرم هر چی بلد بود بم گفت 💔💔💔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 24 پست
شرایط منو کسی درک نمیکنه...

بمیرم🙂

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم قطعا از شرایطت خبر ندارم ولی به ادم مشروب خور نباید اصلا زن داد

بازم نمیتونی درک کنی...

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
اره عزیزم قطعا از شرایطت خبر ندارم ولی به ادم مشروب خور نباید اصلا زن داد

اینطوریام نیست همه وقتی مشروب میخورن داد و بیداد نمیکنن یا اخلاق بد ندارن که اینجوری میگین اخه

کاربری دست دو نفره

شوهرتون نماز نمیخونه خب روزه نمی گیره به درک دیگه اجازه ندین مشروب بخوره بدبخت میشین والا بخدا تجربه دیدم توی زندگی دیگران فردی که مشروب میخوره ببخشید به مادرخودشم....بله

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

سعی کن خودتو آروم نگهداری و همیشه اینو در نظر داشته باش ۹۹ درصد مردهای جامعه ایرانی همین هستند زیاد توفیری باهم ندارند .فلذا سعی کن خودتو سرگرم کنی با چیزی دوستی کاری....آدم از شرایط بد خانوادگی خودش فرار می‌کنه و ازدواج می‌کنه به امید یه. زندگی بهتر اما معمولا مثل من از چاه در میاد میفته به چاله ....خیلی از آدمها اولش خوب هستند اما به مرور زمان عوض میشن خدا به دلت صبر و آرامش بده برای منم دعا کن 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .