2777
2789
عنوان

قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 37 پست
ببین اصلا جوری رفتار نمیکنه که ناراحت بشم یعنی اصلا ناراحتم نکرده  منظورم اینکه گاهی علاقه مند ...

نمیدونم عزیزم با یه مشاور در مورد حست رابطتت اینا صحبت کن ویدیو دکتر هلاکویی در مورد مراحل عشق هم ببین ۳۰ دقیقس تقریبا

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

ببین خیلی کم پیش میاد آدمی که همه چیزش اوکی باشه ' من خواستگار زیاد داشتم اما مثل این نبودن که خوب ب ...

پس مشکل از خودته عزیزم . حتما مشاوره برو و خواستگارتم بیخیال نشو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خیلی کم پیش میاد آدمی که همه چیزش اوکی باشه ' من خواستگار زیاد داشتم اما مثل این نبودن که خوب ب ...

خب یکم ادامه بده ..

چرا میخوای زود عقد کنی

مجرد باشی بهتر از این حس مزخرفه

چون گاهی تجربه اش میکنم میگم

خب یکم ادامه بده .. چرا میخوای زود عقد کنی مجرد باشی بهتر از این حس مزخرفه چون گاهی تجربه اش میکن ...

خخیلی وقته در ارتباطیم دو بار ازم خواستگاری کردن و هر دوبار که رد کردم بعدا پشیمون شدم ولی بار سوم که خواستگاری کردن گفتم که ادامه میدم باهاش اما گاهی یه جوری میشم 

عزیزم اسمت تگ نشد میشه بیای🌺🌺🌺

🐣دوست داری ترفند های خانه داری رو یاد بگیری؟😍 ❗️
توچالشا شرکت کنو شانستو امتحان کن برای برنده شدن
🔹با‌ بهترین‌ایده های‌روزمرگی و‌آشپزی💯🕊
بازی با فرزند

https://eitaa.com/rozmareham
لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره