2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 21 پست
واقعا متنفرم از کلمه ببخشید بعضی ها فک می کنند ببخشید وایتکسه همه چی رو لکه بری میکنه  اه

دقیقا هر کار بخواد میکنه بعد انتظار داره چون میگه ببخشید همه چی حل بشه:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کردم اینکارو خودش پیام میده ولی مکالممون خیلی طولانی نیس و امروزم بیکار بود ولی به جای اینکه با من ح ...

عزیزم این خیلی عادیه،واسه همین نه قهر کن نه زندگیتو خراب کن.

دوران دوستی با نامزدی خیلی فرق میکنه،الان نامزدین تلفنی صحبت میکنین،ممکنه بعد عروسی تلفنم نباشه 

اینا طبیعیه،باید بپذیری، اینا کم توجهی نیس عزیزم

خو اینجوری که رابطه سرد میشه

نه عزیزم چرا سرد بشه؟خب در طول روز باهم تلفنی صحبت میکنید،ممکنه نامزدی زیاد همو نبینید ولی بعد عروسی که باهمید،رابطه تون باید باهم گرم باشه.کلا دوران دوستی با ازدواج خیلی فرق میکنه نباید واسه این چیزا اوقات تلخی کنی.

خودتو ناراحت نکن،سر این چیزا ناراحت نشو ،مردا بدشون میاد غر میزنیم.

کردم اینکارو خودش پیام میده ولی مکالممون خیلی طولانی نیس و امروزم بیکار بود ولی به جای اینکه با من ح ...

عزیزم کارت درست نیست

اینجوری داری خستش میکنی و خودتو از چشمش میندازی

باید قبول کنی که هر کسی نیاز به تفریح کردن با دوستاش داره

درسته برات وقتی که برات میزاره کمه اما این راه اشتباهیه که با بی‌توجهی بخوای بهت توجه کنه

میتونی سری بعدی ک اومد پیشت براش کیک یا هر چیزی که دوست داره درست کنی و با شوخی و خنده یه روز عالی رو براش بسازی بعد از اون بهش بگی با تو بودن خوش میگذره من دوست دارم برام یکم بیشتر وقت بزاری 

عزیزم کارت درست نیست اینجوری داری خستش میکنی و خودتو از چشمش میندازی باید قبول کنی که هر کسی نیاز ...

نمیدونم اخه همه میگن بی محلی بهتره اگه محل بدم زیاد انگار اویزونم ؟؟؟؟؟