2777
2789
شما دکتر هم بردی؟من بردم یه قطره داد که گفت رو مغزش اثر بد هم میزاره ترسیدم بزنم

بدبختی اینجاست تو پذیرایی ادرار کرده همین اول عید خونه رو تمیز کردم الان بوی گند ادرار میده نمیدونم چه خاکی توسرم بریزم

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه نه سالش هست

پسر جاریم همینقدرع جیش می‌کنه برده بود دکتر کلیه ها و مثانه رو سونو کرده بود گفته بود سالمه یه قرص داده بود یه اسپری که میزد تو بینی می‌خوابید تا وقتی مصرف میکرد خوب بود قطع کرد شروع کرد باز 

البته ما نذاشتیم دیگه بده داروهاشو

چند سالش هست پوشک استفاده می کنید

۶ سال نه

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
باورت میشه 9سالشه دیگه واقعا خسته شدم هر چی آزمایش بردم سونو داده سالمه سالمه فقط خیلی میخوره هم آب ...

هر شب هست خونه بو می گیره برای شب پوشک میشه من که کمر درد گرفتم پسرم ۷ سالش هست پوشک گرونه ناچارا کهنه لاستیکی می کنم

پوشک خیلی گرونه من کهنه لاستیکی استفاده می کنم

منم بعضی وقتا پلاستیک زیر تشکش میزارم که حداقل همون یکی رو بشورم

هر شب هست خونه بو می گیره برای شب پوشک میشه من که کمر درد گرفتم پسرم ۷ سالش هست پوشک گرونه ناچارا که ...

شما اگه بچه رو فرش ادرار میکنین میشورین یا نه

پوشک نمی کنی من کمر دردی شدم مراقب خودت باش

نمیزاره پوشاکش کنم خودش بزرگ حساب میکنه ولی ادرار میکنه اعصاب نمونده برام صبحی هم تنبیه اش کردم 

باید بشورم خیلی بوی بدی می گیره باعث مریضی هست

همین چند روز پیش شستم سنگینم هستن واقعا اعصاب نزاشته برام