2821
2789
عنوان

مرتیکه...

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 43 پست
افرین که بی خیال نبودی دیگه تکرار نمیکنه من خانمم گواهینامه داره ولی از دست این آدما میگه نمیشینم پش ...

دیگه شما مردا خیلی پرو شدین

البته بلانسبت شما

ولی کلا فکر میکنن 

هوفف ولش

ولی امید وارم دیگه تکرار نکنه

کارت بابات دست شماچکارمیکرد؟ 

همیشه همچیشون دست من بود

الان هم کارتش دیگه بی استفادست چون فوت کرده 

من دارم که اگه همچین اتفاق هایی افتاد 

بعد بعضی جاها حتما باید همراهم باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همیشه همچیشون دست من بود الان هم کارتش دیگه بی استفادست چون فوت کرده  من دارم که اگه همچین ات ...

خدارحمتشون کنه اماین سواستفاده ازکارت باباته اینجابدون کارتم میشدزنگ بزنی ۱۱۰بیاد ۲۷ بهمن باباداشتی تواین دوماه فوت شدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدارحمتشون کنه اماین سواستفاده ازکارت باباته اینجابدون کارتم میشدزنگ بزنی ۱۱۰بیاد

آره ولی واقعا اعصابم ریخت بهم آخه گفتم الان زنگ میزنم ۱۱۰ گف اونام بیان کاری نمیتونن بکنن

منم آب موتور قاطی کردم

ن تو ۲۰ سالگی چرا ۲۷ بهمن؟

توتایپکات هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فدات ولی دارم حرص میخورم اول صبحی اعصابم رو بهم ریخت

حرص نخور خوشم اومد اگه همه یاد بگیریم نه خلاف کنیم و جلوی خلاف بی تفاوت رد نشیم اوضاع و احوال کشور وحال خودمون خوب میشه حالم اول صبحی خوب کردی افرین بهت بخند دلاور

کارت بابات دست شما چه میکرد؟ 

همسر منم نظامیه ولی کارتش همیشه باید باهاش باشه واین کار شما هم غیر قانونی وسواستفاده از هویت شخص دیگه بوده واون اقا میتونست از شما شکایت کنه 

البته میدونم قصه فان بود

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
کارت بابات دست شما چه میکرد؟  همسر منم نظامیه ولی کارتش همیشه باید باهاش باشه واین کار شما هم ...

فوت کرده 

و اینکه اگه فان بود من الان خودم رو نمیخواستم از حرف های اوشون پاره کنم

بعد از فوتش من رفتم اداره گفتم من کارت پدرم رو میخوام(چون بعضی جاها میرم نیازه)

بهم یدونه کپی مثل همون رو دادن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش