2777
2789
عنوان

ملاک زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بور رنگیم 😂😂 همه ازم میترسن چون چشام خیلی روشنه با داخلشم نارنجیه 😭😪

منم داداشم بوره ریشه موهاش طلایی 

چشمامش سبزه ولی داخلش رنگای قرمز سبز پرنگ مشکی و قهوه ای ام داره

فانوسم‌را‌دور‌انداخته‌ام‌دیگر‌دور‌دست‌هارا‌بهتر‌می‌بینم-!

موی بلند.صورت پر.صاف قد متوسط روب بالا چشم رنگی که مردا هم در مقابلش ضعف دارن...هعییییی که هیچ کدومو ندارم

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
اصلااااااااا  مشکی خیلییییییی زیباتره

دقیقا

من ارزومه مشکی باشم

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
منم داداشم بوره ریشه موهاش طلایی  چشمامش سبزه ولی داخلش رنگای قرمز سبز پرنگ مشکی و قهوه ای ام ...

چشم منم اینجوریه

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

نچرال بودن ورزشکار بودن با اعتماد بنفس بودن و مستقل بودن و در این حال داشتن ظرافت برای خیلیا جذابه

و من منتظر تو خواهم ماند همچون کلبه ای تنها...تا دوباره مرا ببینی و در من زندگی کنی و تا آن زمان پنجره هایم!درد خواهند کشید..

ببین شماهای ک اینطوری اید باید بشینی فقط زل بزنی به چشماتون خسته ام‌نشی  والا

😂

خودمم هنوز نفهمیدم والا یه چیز خوبم داشته باشی از بقیه جاهات عیب میگیرن مثلا به شخصه زیبا ترین زن رو دیدم عالی بود عاااااالی نچرااال سفید خوش اندام اما تا گرفتنش گفتن ذاتش خرابه خودش خرابه هزار جور عیبه دیگه بعد گفتند زشت باشه آدم باشه چه میدونم تکلیفشون مشخص نیست پر توقعا آقا جان کسی بدون عیب نیست فقط باید تو دل برو باشی ستاره داشته باشی خوشکل دیدم فقط محو خشگلیش شدم نه محو خودش یا بخوام باهاش یه کلمه صحبت کنم