2777
2789
عنوان

🔴چرا بیداری ؟؟🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 181 پست
لینکشو داری بمن بدی؟

اسمشو سرچ کن میاد برو تو قسمت پروفایلش بزن رو پیام...پیامتو بنویس

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

[QUOTE=285207918]دکتر ندارن دوتا دوتا شیفت دادن به من[/QUOخدا قوت عزیزم

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه نماز ببدار شدم و پسر رو راهی کردم الان تو رختخوابم

قبول باشه..راهی به کجا؟

قبول باشه..راهی به کجا؟

ممنون

پسرم سربازه رفت پادگان

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنون پسرم سربازه رفت پادگان

عزیزم..خداپشت و پناهش

منم ذوق ظهور امام زمانو دارم😍خداکنه بشه...میگن فردا سحر صیحه اول رو میخوایم بشنویم...توروخدا بیایید ...

چیشد شنیدین؟

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

عزیزم..خداپشت و پناهش

زنده باشی مهربونم❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم ذوق ظهور امام زمانو دارم😍خداکنه بشه...میگن فردا سحر صیحه اول رو میخوایم بشنویم...توروخدا بیایید ...

عزیزم میشه یکم دلمو اروم کنی من امام زمانو خیلی دوست دارم برا ظهورم دعا میکنم اما چون نماز خون نیستم میترسم خیلللییی میترسم نمیدونم چرا یهو قلبم ریخت وقتی پیامتو دیدم میتونی یچیزی بگی ک نترسم یا اینکه واقعا هم باید بترسم ؟؟؟

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
عزیزم میشه یکم دلمو اروم کنی من امام زمانو خیلی دوست دارم برا ظهورم دعا میکنم اما چون نماز خون نیستم ...

امروز توبه کن عزیزم و نمازاتو از این به بعد اول وقت بخون و امروز حسابی برای ظهور آقا دعا کن ...امام زمان خیلی خشنود میشه اگر بنده ای ب ای ظهورش دعا کنه و از اون طرف وقتی ظهور کرد شفاعتت میکنه و غرق در نعمت نگران نباش ...منم گناه زیاد دارم امام زمان بخشید ...بی حجاب بودم نماز نمیخوندم ...نمیدونی که امام زمان چقدر مهربونه ....چقدر بمن لطف کرد و دستمو گرفت چون به طرفش قدم برداشتم و توبه کردم

🥹بابام چش ابیه چرا من نیستم اخه

حالا این خیلی مستند نیس

که حتما چشم آبی یار امام زمانه