لیلی۱۵۱۸ مدیر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عنوان داداش | مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 33 پست داداش برام قصه بگو نازم کن بغلم کن پشتم باش داداش بیا کنارم داداش نمیای از خدا بخواه خودم بیام داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1402/01/24 | 03:35 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 خدا بهت صبر بده عزیز دلم برادر منم شهریور ماه به خاطر سرطان آسمونی شدن و منی که هنوز چ ... خدارحتمش کنه داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
sahar_1468 عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 1521 منم. خواهرم امسال از سرطان فوت کرد😭 اولش با خودم گفتم راس میگن خدا قبل از بلا صبرو میده، چون آروم ... خدا رحمت شون کنه ، روح شون شاد آره دقیقا همین که گفتی اوایل آرومی اما انگار هر چی زمان بیشتر میگذره داغ دلت بیشتر میشه