violet_violet مدیر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 779 عنوان بگو چرا سینگلی🤣🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 21 پست سینگل به گورا بیاید بگید یکم دور هم بخندیم🤣🤣 🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻 1402/01/24 | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
violet_violet مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 779 فقر و بی پولی، اوضاع کشور . وجود رقابت ناسالم . وجود شوگر ددی . نداشتن ریش کافی رو صورت . نداشتن درو ... حاجی خودت داری میگی میل به تنهایی خو دیگه رل واس چیته😐 🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻
جووینده_طلا_ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 148 به نام خدااینطور که از شواهد و قرائن بر میاد این کاربر(خودم) تو زندگی قبلیش جوجه تیغی، خارپشتی، کاکتوسی، چیزی بودهوگرنه دلیل دیگه ای نداره🤣🤣 I wish I wore glasses so I could see you with four eyes (male user)
violet_violet مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 779 به نام خدا اینطور که از شواهد و قرائن بر میاد این کاربر(خودم) تو زندگی قبلیش جوجه تیغی، خارپشتی، کا ... 🤣🤣🙂ولی خب به تلاش خودت هم بستگی داره🤔 🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻
جووینده_طلا_ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 148 🤣🤣🙂ولی خب به تلاش خودت هم بستگی داره🤔 🤣🤣دقیقا بخاطر تلاشی که میکنم میگم دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه I wish I wore glasses so I could see you with four eyes (male user)
violet_violet مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 779 🤣🤣دقیقا بخاطر تلاشی که میکنم میگم دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه جوینده یابندست،اینقدر بجوی تا به یابیش🤣🤣 🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻
جووینده_طلا_ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 148 جوینده یابندست،اینقدر بجوی تا به یابیش🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣یه حس خاصی بهم منتقل شد. یه چیزی تو مایههای بشین تا زیرپات علف سبز بشه I wish I wore glasses so I could see you with four eyes (male user)
violet_violet مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 779 🤣🤣🤣🤣🤣 یه حس خاصی بهم منتقل شد. یه چیزی تو مایههای بشین تا زیرپات علف سبز بشه دیگه بستگی به شانست داره،شایدم ی سینگل به گور بدبخت بشی🤣🤔 🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻