2777
2789
عنوان

وام 5 میلیونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 29 پست
اوایل خیلی تو اینستا راجبش میدیدم گفتم‌شاید کلاهبرداری باشه عید زنگ زدم‌بانک پاسارگاد گاد و گفتن توض ...

آره بابا ما کلی وام ازش گرفتیم ولی خوب بازپرداختش نهایت ۴ ماهه

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری عزیزم توضیح میدی

ثبت نام کردم کارت برام اومد از وام ۱ میلیونی شروع کرد به دادن. بعد خوش حسابی کردم و گردش حساب داشتم هی ۱ تومن ۱ تومن به وامم اضافه کرد دیروز ۷ گرفتم

این وام از کجا میگیری میدن مگ؟/تقریبا باسود۱۸درصد۱/۵میلیون سود میکشن روش+کارمزد و....،اما چون ۵میلیو ...

ما از ویپاد وام میگیریم ۱ و نیم درصد سود میگیره ازمون

چه وامی لطفا بیشتر توضیح میدید

برنامه ویپاد رو نصب کن افتتاح حساب کن درخواست کارت بده. بعد درخواست وام بده کمتر از یک دقیقه وامت واریز میشه

ثبت نام کردم کارت برام اومد از وام ۱ میلیونی شروع کرد به دادن. بعد خوش حسابی کردم و گردش حساب داشتم ...

مرسی از توضیحات.وامش ب چ صورته الان توگوگل خوندمب صورت اعتباری هست ک میشه باهاش فقط خریدکرد درسته

هیچ وقت ب خودت مغرور نشو وبه کسی فخرفروشی نکن خدا حواسش ب همه کس و همه چیز هست....
مرسی از توضیحات.وامش ب چ صورته الان توگوگل خوندمب صورت اعتباری هست ک میشه باهاش فقط خریدکرد درسته

بله. ولی ما چون کارتخوان داریم میکشیم به دستگاه خودمون و ازش استفاده های دیگه میکنیم🤣

بله. ولی ما چون کارتخوان داریم میکشیم به دستگاه خودمون و ازش استفاده های دیگه میکنیم🤣

روش جالبیه ممنون گفتی😘😘

هیچ وقت ب خودت مغرور نشو وبه کسی فخرفروشی نکن خدا حواسش ب همه کس و همه چیز هست....

من برنامه نصب کردم ثبت نامم کردم اما درخواست کارت چطور بدم حساب بانکی تو پاسارگاد ندارم باس اول بانک حساب باز کنم یاچی

من برنامه نصب کردم ثبت نامم کردم اما درخواست کارت چطور بدم حساب بانکی تو پاسارگاد ندارم باس اول بانک ...

نه همین ویپاد حساب باز کنی کافیه. اون کادر بالا که شبیه کارت هست رو بزن وارد میشه گزینه درخواست کارت داره. 

این وام از کجا میشه گرفت.مدارک لازمه چیا هستن لطفا توضیح میدی

بنیادبرکت توفرمانداری شهرتون برو بپرس ما۳ماه قبل عید ثبت نام کردیم هنوبهمون ندادن که بدونم تازه لیستمون رو رد کردن پام دهی هم ازخردادشروع میشه،مثلاخیاط هستی ومغازه داری میری درخواست وام میدی که نیازبه وسایل کارداری میان تحقیق میکنن محل کارت رو میبینن...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️