2821
2789
ان شاءالله هرچی که صلاحه برات پیش بیاد امیدوارم دوباره برگردید پیش هم مشکلاتتونو باهم حل کنید  ...

مرسی عزیزم... اما دیگه هیچی درست نمیشه نخواستنم دیگه منم نمیتونم بیشتراز این دست و پابزنم و خودمو بکشم واسه این زندگی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یک ساعتی میشه از مغازه برگشتم 

میخوام با عشق وسایلای قشنگمو بچینم

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉

وقتی با شوهرم دعوام میشه پرخوری عصبی میگیرم..الان ۵ لیوان شربت خوردم یه کاسه ماست یه بشقاب برنج یه ظرف بامیه..حالمم اکیه ها فقط پرخوری میگیرم🤣

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

آخه حیف اعصابت نیست ک خوردش می‌کنی ول کن بابا این زندگی چیه ک غصه هم بخوریم 🥰

اتفاقا اصن اعصابمو خرد کسی نمیکنم

اما دلم میخاد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

مرسی عزیزم... اما دیگه هیچی درست نمیشه نخواستنم دیگه منم نمیتونم بیشتراز این دست و پابزنم و خودمو بک ...

حال دلت بهتر میشه چون اولشه قلبت خیلی به درد اومده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
یک ساعتی میشه از مغازه برگشتم  میخوام با عشق وسایلای قشنگمو بچینم

چی خریدی😍

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یک ساعتی میشه از مغازه برگشتم  میخوام با عشق وسایلای قشنگمو بچینم

و اینکه نشستم روی مبل و دارم به بابام میخندم😂

هی داره قر میده توی اشپزخونه ظرف نیشوره و واسه خودش میگه دوماد گلم آی دوماد گلم

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉
لش کردم دارم گریه میکنم حالم بده فکرم درگیره🚶‍♀️🤦‍♀️

گریه نکن این زندگی ارزش یه اخم هم نداره

چی خریدی😍

مغازه وسیله تزییناتی و جینگول مینگول دختره 

ساعت  گیره و باکس .....

همه چی خلاصه