2777
2789
عنوان

با من تماس بگیرید

28952 بازدید | 1551 پست

بسم الله الرحمان الرحیم.

نماز روزه هاتون قبول. الحمدالله و خوش به سعادتمون که ماه میهمانی و بندگی خدا رو درک کردیم.

ماه رحمت و مغفرت و عفو و اجابت خدا.

خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.

«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.

هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.

تو این شب قدر اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنین که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.

بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.

من همین امروز یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:

با من تماس بگیرید!

مهدی خدامیان آرانی

فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟

فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر

در این فصل به بیان دعاهایی می پردازم که می تواند برای شما بسیار مفید باشد. در ذکر نمودن این دعاها به سه نکته توجّه کرده ام:

الف. معتبر بودن دعا

ب. صدور دعا از پیامبر و یا امامان معصوم(علیهم السلام)

ج. مختصر بودن دعا

++

لینک دانلود کتاب:

https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=9396&lang=fa

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

بسم الله الرحمن الرحیم.

بيان حاجت و اظهار گدايی- و اعلام اين معنا كه ای مهربانترين مهربانان، من جز فقر چيزی نيستم و غير گدايی از پيشگاهت كاری نمیدانم و جز اشك و آه و اميد و دلگرمی سرمايه ای ندارم- مطلوب حضرت مولاست، و در حقيقت مطلوب اطاعت و فرمانبرداری از حضرت اوست؛ مگر نه اين است كه در قرآن مجيد فرمان به دعا داده و اجابت دعا را خود ضامن شده است

«أُدْعُوني أَسْتَجِبْ لَكُمْ». غافر (40): 60.

مرا بخوانيد تا شما را اجابت كنم.

در آيه شريفه «اُدْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ» بين دعا و اجابت، فاصله ای قرار نداده و استجابت را منوط به دعا نموده است.

منبع فيض بینهايت، دريای بی ساحل كرامت، فراهم آورنده فضای هدايت، نازل كننده سفره دانش و حكمت، حضرت ربّ العزّت در قرآن مجيد میفرمايد:

«قُل مَا يَعبَأُ بِكُم رَبّی لَولا دُعَاؤُكُم» فرقان (25): 77.

«ای پيامبر رحمت، به مردم» بگو: اگر دعای شما نباشد، پروردگارم هيچ اعتنا و نظری به شما نكند.

دعا، وسيله جلب اعتنای خدا و زمينه جذب رحمت الهی به سوی دعا كننده است.

اعتنا و نظری كه سفره شقاوت را از خيمه حيات انسان برمیچيند و مائده سعادت و خوشبختی را برای دعا كننده میگستراند.

انتظار هميشگی انسان از معبود و بزرگ خويش، آن است كه خواسته او را برآورده كند تا از اين طريق، ارتباطش قوّت يافته و نسبت به باور خود دلگرم شود.

خداوند حكيم و قادر متعال نيز اين خواسته طبيعی بندگان را به نحو احسن تدارك ديده، به گونه ای كه بين دعای بنده و اجابتِ خواسته او هيچ فاصله ای قرار نداده.

محبوب محبان، معشوق عاشقان، انيس ذاكران، جليس شاكران، ياور بندگان، تكيه گاه صاحبدلان، در قرآن مجيد میفرمايد:

«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.

هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.

خدای مهربان در این آیه به انسان میآموزد كه با تمام شوق به درگاه من روی آور و با دست طلب به درگاه من بكوب و جز به دريای فضل و رحمت من دل مبَند.

خداوند مهربان به نزديك بودن خويش با بنده اش تصريح كرده و علاوه بر آن، در بيان نحوه اجابت دعای بنده خويش، هيچ فاصله ای بين «أُجِيبُ» و «إِذَا دَعَانِ» قرار نداده است.

دعا، محبوب خدا و معشوق سالكان، نور چشم عارفان، راز و نياز مشتاقان، چراغ شبِ دردمندان، تكيه گاه مستمندان، و نور قلب نيازمندان است.

آری، جز خدا هيچكس به بندگان نزديك نيست. او نزديكی است كه انسان را به وجود آورده، و او را در رحم مادر پرورش داده، و از رحم مادر به دنيا انتقال داده، و در دنيا، سفره مادی و معنوي اش را برای اين مهمان با كرامت گسترده،

و انبيا را برای هدايت او به سعادت دنيا و آخرت برانگيخته، و نعمت بی نظيری چون قرآن و امامان معصوم عليهم السلام را برای او قرار داده،

و درد تشنگیش را با آب زلال و صاف درمان میكند و رنج گرسنگیش را با غذای مناسب و گوارا برطرف میسازد.

بيماریهايش را به درمان میرساند. تنهاييش را با زن و فرزند و دوستان و ياران جبران میكند. برهنگی اش را با انواع لباسها میپوشاند. محبّتش را در دلها مینهد. مشكلاتش را هرچند شديد و سخت باشد میگشايد. سلامتش را تداوم میبخشد. به ارزش و اعتبار و آبرويش می افزايد و اين همه را جز خدا چه كسی میتواند برای او فراهم آورد و چه كسی چون خدا به تمام احوالات و نيازمندیها و حاجات او آگاهی دارد؟

آری، او از همه به انسان نزديكتر است. تا جايی كه در قرآن مجيد فرموده:

«وَلَقَد خَلَقنَا الإِنسانَ وَنَعلَمُ ما تُوَسْوِسُ بِهِ نَفسُهُ وَنَحنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِن حَبلِ الْوَريدِ» ق (50): 16.

هر آينه انسان را به وجود آورديم و آنچه را نَفْس او به آن وسوسه میكند میدانيم و ما از رگ گردن به او نزديكتريم.

وجود مبارك حضرت حق، بندگان را در تمام حالات، به دعا كردن فرمان داده و از آنان خواسته در خوشیها و ناخوشیها به پيشگاه عزّتش پيشانی ذلت سايند و به درگاه رحمتش دست به دعا بردارند و با دلی فروتن و اشكی مايه گرفته از قلب شكسته، نيازهايشان را از او بخواهند و به وعده قطعی و حتمی و يقينی او در مورد استجابت دعا اميدوار باشند.

احسان و فضل حق نسبت به همه موجودات به ويژه انسان، فراگير است و سفره رحمت بینهايتش گسترده، و لطف و مهربانی و كرمش برای همگان آماده است.

درگاهش درگاه نوميدی نيست، و پيشگاهش پيشگاه بخل و طرد كردن نمی باشد.

فضل و جود و كرم و بخششش دائمی است و دست عطايش برای عطا كردن به همگان باز و چشم انتظاريش برای روی آوردن بندگان به درگاهش هميشگی است.

به حضرت داوود عليه السلام خطاب فرمود:

«زمينيان را بگو: چرا با من دوستی نمی كنيد كه سزاوار دوستی منم؟ من خدايی هستم كه با من بخل نيست، با داناييم جهل نيست، با صبرم ناتوانی نيست، در صفتم تغيير نيست، در گفته ام تبديل نيست، رحمتم فراگير است، از فضل و كرم برنگردم، در ازل بر خود رحمت نوشتم، عود محبّت سوختم، دل بندگانم به نور معرفت افروختم، من دوست آنم كه مرا دوست است، رفيق آنم كه مرا رفيق است، همنشين آنم كه در خلوتِ ذكر با من است، مونس آنم كه به ياد من انس دارد.

داوود، هركه مرا جويد، مرا يابد، و او كه مرا يابد سزاوار است كه مرا نبازد.

داوود، نعمت از ماست، شكر ديگری میكنند؛ دفع بلا از ماست، از ديگری میبينند؛ پناهگاهشان حضرت ماست، به ديگران پناه میبرند؛ میگريزند ولی عاقبت باز میگردند!!»

محجّة البيضاء: 8/ 58.

چنين متن زيبا و پرمعنايی در كتاب های با‌ارزش اسلامی، فراوان به چشم میخورد.

منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

خدایا به حق اضطرار حضرت زینب، باقیمانده غیبت را بر ما ببخش!

بیاییم بعد از نماز که دعا قطعا مستجاب است، همگی برای فرج امام زمانمان دعا کنیم!

بسم الله الرحمن الرحیم.

اَللّاهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج وَ الْعافیَةَ وَ النَّصْر.

به حق اسمای حسنای الهی.

به حق قرآن و اهل بیت و به حق و اضطرار حضرت زینب.

سلام.

بنا بر فرمایش های معصومین (علیهم السلام) که همیشه باید آماده ظهور باشیم و همیشه برای ظهور دعا کنیم،

«براي تعجيل فرج بسيار دعا كنيد».

«هر صبح و شام چشم انتظار فرج باشيد».

«هر يك از شما بايد به آنچه كه او را به مقام محبّت ما نزديك مي‌كند، عمل نمايد».

و امام زمان-عليه‌السّلام-‌خود مي‌فرمايد:

«براي زود فرارسيدن فرج (و ظهور ما) زياد دعا کنيد، که آن همان فرج و گشايش شماست.»

(کمال‌الدين لِلصدوق، ج 2، ص 485)

همچنین در روایات داریم که هر فردی بعد از نمازهای واجب یک دعای مستجاب دارد، (به ویژه اگر نماز اول وقت باشد).

و بر اساس مضمون حدیثی از امام حسن عسگری (علیه السلام)

نمازها را در اول وقت بخوانیم خصوصا نمازهای ظهر و عصر که حاجاتمان برآورده میشود.

فایل ارزشمندی دریافت کردم که بعد از حذف قسمتهایی از فایل، با خدا عهد کردم آن را در سایت قرار بدم که دانلود کنید و بین مردم منتشر بفرمایید

تا دعای بعد از نماز مردم ایران، دعا برای فرج و ظهور امام زمان شود تا به برکت رحمت واسعه الهی، و به برکت اهل بیت (علیهم السلام)،

مشمول عنایات ویژه خداوند مهربان باشیم.

همگی برای فرج امام زمان دعا کنیم تا خدا به مردم جهان رحمت فرماید و باقیمانده غیبت را بر ما ببخشد.

اجر شما با خداوند و اهل بیت (علیه السلام).

منبع: کانال التجا.

لینک دانلود:

https://uupload.ir/view/doa_bade_namaz_23xx.mp3

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسم الله الرحمان الرحیم.

برخی از خیرات و برکات ظهور امام زمان (عج):

1- عقل مردم کامل می شود.

2- جهل و نادانی برطرف می گردد و علوم و معارف زیاد می گردد.

3- بسیاری از گمراهان هدایت می شوند.

4- ظلم و جور برطرف شود و عدالت و امنیت جهان را فرا گیرد.

5- زمین گنج ها و برکات خود را آشکار می کند.

6- تمام فقرا بی نیاز می شوند به طوری که کسی برای گرفتن خمس و زکات پیدا نشود.

7- تمام مریض ها خوب می شوند و نابیناها بینا می گردند.

8- باران به قدر کفایت ببارد و کره زمین سبز و خرم شده و تمام درختها میوه دار شوند.

9- بدنها سالم و عمرها طولانی شود.

10- روزها و سالها دو برابر می شود.

11- اشرار نابود شوند و اخیار (خوبان) باقی بمانند.

12- کینه از دل مردم برود و دلها با هم مهربان گردد.

13- رحمت خداوند متعال و گشایش الهی مردم را فرا گیرد.

14- امام زمان در هر سال دو عطیه و در هر ماه دو شهریه به مردم پرداخت می نماید.

15- به مردم مومن به اندازه چهل نفر نیرو داده خواهد شد و دل او مانند پاره آهن می گردد.

16- مومنی که در مشرق است مومن دیگر را در مغرب می بیند و بالعکس.

17- شیعیان از راه دور امام زمان را می بینند و با آن حضرت صحبت می کنند.

18- کره زمین به برکت ظهور امام زمان نورانی شده و تاریکی از بین می رود.

19- گروهی از مومنین زنده شده و برای یاری امام به دنیا بر میگردند.

20- امام زمان مسجدی در نزدیک نجف می سازند که هزار درب و مسجدی در حیره که پانصد درب دارد.

21- ظلم و جور بر طرف شود و عدالت و امنيت جهان را فرا گيرد.

22- هر مرد مومن از شير دليرتر و از نيزه کاری تر می شود.

23- شهر کوفه که مرکز حکومت امام زمان است آنقدر وسيع می شود که نزديک به کربلا می رسد .

24- تمام مرزها برداشته شده و همه ی کره زمين تحت يک حکومت خواهد بود و مردم هر وقت بخواهند می توانند به هر جايی سفر کنند.

25- درندگان و حيوانات با هم صلح نمايند و بچه ها با مار و عقرب بازی می کنند و ضرری به آنها نمیرسد.

26- شر و فساد و زنا و شرابخواری و ربا و تمام بدی ها از بين می رود.

27- مردم همه راست گو و امين و دارای تمام صفات خوب هستند.

28- همه از روي اخلاص بندگي، خداوند متعال را پرستش نموده و هيچ چيز را با او شريك قرار نمي دهند.

29- امام زمان(عج) تمامي بدعتها را از بين ميبرند و تمام سنتها را اقامه مي نمايند و مردم را از هوسراني و خودرايي مانع شده و به پيروي از قرآن كريم و سنت حضرت رسول اكرم صلي الله عليه و آله مشتاق نمايند.

30- هيچ گرسنه و برهنه اي بر روي کره ي خاکي پيدا نميشود.

31- ويرانه اي روي زمين نمي ماند مگر اينکه حضرت مهدي (عج) آن را آباد ميسازد.

32- مرزها برداشته و همه ي کره ي زمين تحت يک حکومت و يک قانون اداره ميشود.

انشاء الله تعالي

بشريت در دوران حکومت مهدي (عج)مفهوم واقعي زندگي انساني را خواهند دانست

به امید روز ظهورش و همجواری در رکابش...

برگرفته از کتاب مکیال المکارم

بیشتر ببینید

یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین!

بسم الله الرحمان الرحیم.

سلام دوستان.

هرکی میخواد بدونه چقدر امام زمان مهربانن،

چقدر ما رو دوست دارن و چقدر برامون دعا و استغفار میکنن و مشتاق هدایت و سعادت ما هستند،

چقدر دوران حکومت امام زمان پر برکته و دنیا بهشت میشه!

هرکی مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرته،

هرکی میخواد برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنه و زمینه ساز ظهور باشه،

هرکی میخواد یار امام زمان باشه ولی راهشو نمیدونه،

هرکی فکر میکنه خیلی مسیر رو اشتباه رفته و الآن دیر شده برای یاری امام زمان،

امام زمان الآنم یار میگیرن!

لطفا این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت.

در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند:

"رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند!

امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند.

لینک دانلود کتاب

هیچکس به من نگفت:

https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=12622&lang=fa

بیشتر ببینید

چند نامه عاشقانه از خدای مهربان!

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ.»

هنگامی که بندگانم از تو درباره من بپرسند، [بگو:] یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند، تا [به حقّ و حقیقت] راه یابند [و به مقصد اعلی برسند].

سوره بقره: آیه 186.

«قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَی أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَحْمَةِ اللّاهِ إِنَّ اللّاهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً أِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ»

بگو: «ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است .

سوره زمر , آیه 53

«وَإِذا جآءَكَ الَّذِينَ يُؤْمِنونَ بِآياتِنا فَقُل سَلامٌ عَلَيْكُمْ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَی نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنْكُمْ سُوءاً بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِنْ بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ»

و هرگاه کسانی که به آیات ما ایمان می آورند به نزد تو آیند، بگو: سلام بر شما، پروردگارتان رحمت را بر خود لازم و مقرّر کرده؛ بنابراین هر کس از شما به نادانی کار زشتی مرتکب شود، سپس بعد از آن توبه کند و [مفاسد خود را] اصلاح نماید [مشمول آمرزش و رحمت خدا شود]؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.

سوره انعام: آیه 54.

خداوندا، تو چنان مهربانی و آن قدر كريم و بزرگواری كه در خطابی به انسان با داشتن لغزشها و گناهان بسيارش فرموده ای:

«نَادَيتُمُونِی فَلَبَّيتُكُم، سَأَلتُمونِی فَأَعطَيتُكُم، بَارَزتُمُونِی فَأَمهَلتُكُم، تَرَكتُمُونِی فَرَعيتُكُم، عَصَيتُمُونِی فَسَتَرتُكُم، فَإِن رَجَعتُم إِلَیَّ قَبِلتُكُم، وَإِن أَدبَرتُم عَنِّی انتَظَرتُكُم.

أَنَا أَجوَدُ الأَجوَدِينَ وَأَكرَمُ الأَكرَمِينَ وَأَرحَمُ الرّاحِمِينَ».

"مرا خوانديد به شما جواب دادم، از من خواستيد به شما عطا كردم، با من به مخالفت برخاستيد به شما مهلت دادم، مرا ترك كرديد شما را رعايت نمودم، مرا معصيت كرديد من نسبت به شما پرده پوشی نمودم،

اگر به سويم باز گرديد، شما را میپذيرم، و اگر به من پشت كرديد، به انتظار بازگشت شما میمانم.

من بخشنده ترين بخشندگان، و كريمترين كريمان، و مهربانترين مهربانانم".

كشف الاسرار: 3/ 374.

به حضرت داوود عليه السلام خطاب فرمود:

«زمينيان را بگو: چرا با من دوستی نمی كنيد كه سزاوار دوستی منم؟ من خدايی هستم كه با من بخل نيست، با داناييم جهل نيست، با صبرم ناتوانی نيست، در صفتم تغيير نيست، در گفته ام تبديل نيست، رحمتم فراگير است، از فضل و كرم برنگردم، در ازل بر خود رحمت نوشتم، عود محبّت سوختم، دل بندگانم به نور معرفت افروختم، من دوست آنم كه مرا دوست است، رفيق آنم كه مرا رفيق است، همنشين آنم كه در خلوتِ ذكر با من است، مونس آنم كه به ياد من انس دارد.

داوود، هركه مرا جويد، مرا يابد، و او كه مرا يابد سزاوار است كه مرا نبازد.

داوود، نعمت از ماست، شكر ديگری میكنند؛ دفع بلا از ماست، از ديگری میبينند؛ پناهگاهشان حضرت ماست، به ديگران پناه میبرند؛ میگريزند ولی عاقبت باز میگردند!!»

محجّة البيضاء: 8/ 58.

منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

خداوند متعال در حدیث قدسی میفرماید:

"اگر بندگان گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند".

میزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۲۷۹۷

در جای دیگری خداوند متعال به حضرت عیسی (ع) خطاب می کند :

ای عیسی : چقدر بنده ام را طلب کنم و انتظار او را بکشم ، ولی آنها بسوی من نیایند.

خداوند میفرماید:

اي موسي! هر‌كه از گناهكاران نزد تو آمد و به تو پناه برد، بگو خوش آمدي و آسوده شدي، چه جايگاه بزرگي است پيشگاه خداوند جهان. و بر ايشان آمرزش بخواه و بر ايشان مانند يكي از خودشان باش.(كافي8/48)

بیشتر ببینید

بزرگترین دعا و آرزوی من اینه که:

سال 1401 آخرین سال غیبت امام زمان باشه

و سال 1402 همه با هم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!

و همه بریم خدمت امام زمان

مستقیم از امام درس بندگی خدا و چگونگی به دست اوردن همه خوبیها و فضیلتهای اخلاقی

و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت رو یاد بگیریم.

بریم با مهربانترین فرد عالم

غم فراق و هجران رو مستقیم در میون بذاریم

و مورد مهر و محبت بی واسطه امام زمان قرار بگیریم

و بعد از سالها غم و ترس و اضطراب و نگرانی،

به آرامش واقعی و خیر و عافیت دنیا و آخرت در خدمت امام برسیم.

بیشتر ببینید
خدایا به حق اضطرار حضرت زینب، باقیمانده غیبت را بر ما ببخش! بیاییم بعد از نماز که دعا قطعا مستجاب ا ...

الهی امین 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یا عالی به حق علی (علیه السلام)عجل الولیک الفرج 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید

@mozhgan_0075    

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید

@ظهور۳۱۳    

بیشتر ببینید

@11aye  
@خانمحاجآقا  
@کاربریپاکشده  
@mozhgan_0075  
@mamanyasnajoooooon  

بیشتر ببینید

سلام عزیزان لطفا لینک رو باز کنید ببینید بسیار زیباست و تاثیر گذار 🥺  

https://uupload.ir/view/img_20230412_160301_378_pjzd.mp4/ شب قدر دعا برای ظهور آقا یادتون نره که مهمترین دعاست عزیزان و فرج و گشایش همه کارها به دست ایشونه ✨

این فیلم رو از تاپیک یکی از دوستان برداشتم 

تا میتونید نشر بدید 

ان شاء الله فرج آقا امام زمان عج الله آقای مهربونمون همین امسال باشه 🤲🏻🤲🏻

بیشتر ببینید

@همونهمیشگی  
@ظهور313

بیشتر ببینید
سلام عزیزان لطفا لینک رو باز کنید ببینید بسیار زیباست و تاثیر گذار 🥺   https://uupload.ir/vi ...

@مائده6525221   جون با اجازه من این فیلم رو توی این تاپیک گذاشتم ❤

بیشتر ببینید

السلام علیک یااباصالح المهدی عج ادرکنی💚

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید