اینکه یکی تاپیک میزنه حالا سوال یا درد دل کنه دو نفر این وسط دعواشون میشه آخر هم یا تاپیک تعطیل میشه یا کلا نظم رو به هم میریزن بابا تو رو خدا کنترل کنید خدایی اینجا جای دعوا نیست دیگه
یکی که واقعا رو اعصابه ، طرف یه سوال میپرسه، بعد میای دو ساعت وارد حساب کاربریت میشی جواب بدی، میبینی برقارو خاموش کرده ، کرکره رو کشیده پایین ، یه قفلم زده ، کلا از این سرزمین هم مهاجرت کرده
از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب واقعا بچه ان بیشتر مجردن یا می یان از دوست پسر و رابطه نافرجامشون میگم این سایت واقعا زنانه است و بعضی تاپیکها مناسب سنشون نیست کاش میشد بچه ها یه سایت برای خودشون دلشتن
از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓
خب واقعا بچه ان بیشتر مجردن یا می یان از دوست پسر و رابطه نافرجامشون میگم این سایت واقعا زنانه است و ...
حرف شما درسته اما خب برای من بشخصه هرکس هر مشکلی داره با هر رده سنی میتونه تاپیک بزنه..خودم انتخاب میکنم کدوم تاپیک برم تا اطلاعاتم بره بالا یا از تجربیاتم بگم
من خانوم ۲۸ ساله ۳۰ ساله دیدم تاپیک رل و کراش و.. داره همه این تاپیکارو ک دهه هشتاد نمیزنن بعدم هش ...
عزیزم بچه ان برای بعضی تاپیکها واقعا سنشون کمه هر چقدر هم چشم و گوش باز باشن باز هم مناسب نیست هر چند اینستا از اینجا خیلی خیلی بهتره دیگه حرمت همه چی رو از بین بردع