2777
2789
عنوان

کراتین مو

140 بازدید | 26 پست

کراتین کردم دوباررفتم پیشش یک بارکه کراتین کردباردوم هم گفت بیااحیاکنم که ۴ساعت دوباره گیربودم الانم کمی ازجلووشقیقه هام موج داره بایددوباره برم برای اتوکشی بنظرتون دلیلش چیه یعنی کارش خوب نبوده؟

چقد هزینه کردی موهات بلنده 

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ک کلا یبا  رفتم 8ساعت شد، چون ی نفر بود موهای منم خیلی خیلی پُر پشت، اما نتونستم خوب نگه دارم حوصله ام نگرفت هربار بعداز حمام سشوار کنم کم کم موج گرفت باز، اون شامپو مخصوص ک سولفات نداره باعث ریزش میشه هر ازگاهی ی شامپو معمولی بزن 1بار 

چرا دوبار،خیلی موهات فر بود؟!واسه من تو ی جلسه صافه صاف شد

ریزش نداشتی ؟چقد ماندگاری داش برات 

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری