2777
2789
عنوان

تاپیک دائمی دوستان قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 55826 بازدید | 14726 پست
عزیزی گلم نبینم غصه بخوریا بیا بغل خودم قوی باش😘😘🤗🤗

😉😙😙😙😙😙😊

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
سلام آره هیچی همون حرف قبل گفتش بعد یدور پریود شدنت بیا آزپایش بدید با همسرت ببینیم چرا اینجور سقط ش ...

😔😔😔😢😢😢

وااای عزیزم. خدا بهت صبر بده. 

ایشالا دوباره باردار میشی به زودی

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی آروشا گلی خوبه ❤❤❤ آره والا یادش بخیر چه روزای بی غمی داشتیم حیف عمر ماست داره به س ...

مرسی عزیزم ❤

اره واقعن حییییف  

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید  
سلام عزیزدلم.مرسی خوببیییم شکر تو چطوری چه میکنی؟

قریونت عزیزممم فسقلیللاا خوبن 😍💕 

منم خوبم گلم دیروز کلا بیرون بودم امروزم بیمارستان اومدم برای کنترل 🙄

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوست جونیا من نبودم چه جمعتون جمع بوده  وقت نمیکنم همه پستاتونو بخونم  امروز رفتم ا ...

سلام مهربونم انشالله خوش خبر باشی خیر باشه گلم 🤲💕

فردا قراره مامانم و داداشم از پیشمون برن . یه مدت پیشم بودن روحیه م عالی بود . از فردا من میمونم و ت ...

اخی عزیزم  خیلی ادم  دلتنگ میشه چون چندوقتی بودن انسالله همیشه صحیح سالم باشن بازم سر میزنن 

اولین روز پاییزیتون بخیر دوستای گلم          

برای شما هم بخیر امروز صبح داخل خیابون درخت افتاده بود خدا رحم کرد سریع دیدم 😣باد شدید هست داخل خیابونا پر از برگه 😍

سلام آره هیچی همون حرف قبل گفتش بعد یدور پریود شدنت بیا آزپایش بدید با همسرت ببینیم چرا اینجور سقط ش ...

سلام گلم نمیدونم چی بگم چون دردی رو دوا نمیکنه 😔انشالله بزودی زود به مراد دلت برسی گلم 🤲🤲🍀🌹

قریونت عزیزممم فسقلیللاا خوبن 😍💕  منم خوبم گلم دیروز کلا بیرون بودم امروزم بیمارستان اومدم ب ...

عزیزمممم.مرسی .ایشاله چیزای خوبی برات اتفاق بیفته

از پاییز قشنگ میلان عکس بزار 

عزیزمممم.مرسی .ایشاله چیزای خوبی برات اتفاق بیفته از پاییز قشنگ میلان عکس بزار 

انشالله عزیزم باشه گلم بیرون رفتم عکس میندازم 😍