2777
2789
عنوان

جی جی لوتوچی😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 40 پست
پکیج های ضد ریزش مو  آیا میخواهید آینده خود و فرزندانتان را تامین کنید زمین های گلبهار رو تبلی ...

و اما گلبهار فک کنم گلبهار کل قاره اسیارو تشکیل میده مگه چقد زمینه که تموم نمیشه😐

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش فکر میکنم کی تا الان با این تبلیغ رفته قبرس و گلبهار خونه خریده

و کی دیگه با این محلولها موهاش نریخته😂

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
ما که میخوایم بریم زمینای مشهدوبگیریم😂

لامصب دوهزارساله دارن تبلیغ میکنن تموم نمیشه چرا

آقا شبکه های فارسی زبون سانسور میکنن ماهم با خیال راحت می شینیم خونوادگی می بینم بعد یهو تبلیغ شروع ...

عسل شب جمعه رو یادم اومد

واااای. خدا لعنتشون کنه با اون تبلیغه. خدا کنه این سم زودتر تایم تبلیغش تموم شه

مهمون مذهبی داشتیم از سرشب صلوات میفرستادم این تبلیغ نیاد داداش کوچیکمم لج کرده بود میخواست فیلم همون شبکه رو ببینه😂

مهمون مذهبی داشتیم از سرشب صلوات میفرستادم این تبلیغ نیاد داداش کوچیکمم لج کرده بود میخواست فیلم همو ...

والا همین که جلو مهمون مذهبی زدید شبکه غیر ملی یه کارت قرمز میگیرید

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸