2777
2789
عنوان

مشاوره تحصیلی رایگان

331 بازدید | 17 پست

پیام بدید شاید بتونم کمکتون کنم

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش ما یه معلم ریاضی داریم خیلی به فکرمونه 

مثل یه مشاور بوده واسمون حتی یه مادر 

گفت همگی تیزهوشان و نمونه ثبت نام کنید غیر اونایی که میخوان برن هنر

هنری ها نمونه ثبت نام کنن

از اول سال هم مدرسه کلاس ریاضی و علوم گذاشته بود واسمون من خیلی از جلسه ها رو پیچوندم نرفتم

کلا ریاضیم خوبه تا حالا بد نیاوردم نمره

به درس بود قبل عید درس داد 

من مریض صدم قبل عید یه جلسه نرفتم بعد عید هم نرفتم 

از نمره ۲۰ شدم که امتحان قبلی بود‌

شدم ۱۲ 

حالا کریه های خودم بماند مامانم شروع کرد تحقیر کردن

من نمیدونم سر اینه که کلاسا رو نرفتم ؟ 

فردا کلاس دارم نمیخوام برمممم

واقعا خوشم نمیاد 

من کلا هنریم

تئاتر دوست دارم 

ولی قراره برم ریاضی 

خیلی گیر افتادم

تو چ زمینه ای میتونی کمک کنی؟ 

انتخاب رشته نهم به دهم(رشته‌هارو خوب می‌شناسم اطلاعات دارم در این رابطه)

راه‌حل برای ترک تنبلی و ...(راه‌حل هایی برای رفع عدم تمرکز،برنامه ریزی نکردن و...)

روش‌هایی که به درس خوندن کمک می‌کنن

انتخاب هدف

بپرسید هر سوالی هست اگر بتونم کمک می‌کنم

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️
راستش ما یه معلم ریاضی داریم خیلی به فکرمونه  مثل یه مشاور بوده واسمون حتی یه مادر  گفت ...

می‌دونم اینکه تا الان قرار بوده بری ریاضی بعد الان دلت پیش هنره چه حسی داره،دقیق درک می‌کنم(دخترخالم دقیقا همینطوری بود)

اگر ریاضی‌ت خوبه و فکر می‌کنی الان هیچ راهی جز رفتن به رشته ریاضی نداری 

می‌تونی یه کاری کنی

مثلا بری ریاضی از ریاضی بری معماری

یه رشته‌ای که بین این دوتا باشن

نظرت چیه؟

برو یکم از رشته مهندسی معماری و طراحی داخلی(می‌شه از ریاضی رفت)بخون شاید خوشت اومد 

ریاضیت هم که خوبه دل بدی به کار این سه سال دبیرستان ریاضی می‌خونی بعد می‌ری معماری یا معماری داخلی 

بعد از اون طریق حتی می‌تونی طراحی صحنه و اینا انجام بدی و بری تو حال و هوای هنر

تا حالا با خانواده درباره این‌که دلت می‌خواد بری هنر صحبت کزدی؟صحبت درست و حسابی که همه چیز رو توضیح بدی و...

نظرشون چیه؟

اول از همه برگه آزمون ریاضیت رو نگاه کن ببین غلطات سر چی بوده بلد نبودی به واسطه این‌که نرفتی سر کلاس یا چی

به هیچ عنوان واسه آزمون‌ها خودتو سرزنش نکن

بعدا میفهمی چقدر فاقد اهمیت بوده و بیخودی خودتو ناراحت کردی

(درباره این موضوع خراب کردن آزمون خیلی درکت می‌کنم خودمم همینطوری بودم مامانمم همینطور و الان می‌فهمم چقدررر الکی اعصابمو خرد کردم؛ریلکس باش ولی نذار برات بی اهمیت بشه)  

راستش ما یه معلم ریاضی داریم خیلی به فکرمونه  مثل یه مشاور بوده واسمون حتی یه مادر  گفت ...

ببین واقعا از الان شروع نکن خودتو گذاشتن توی جبهه مقابل درس 

نمی‌شه که دختر خوب بگی نمی‌خوام سر کلاسام برم 

حتی اگر می‌خوای بری هنر دلیلی نداره کلاساتو بپیچونی یه راهی پیدا کن بتونی حداقل همینارو با علاقه بری

ببین بخوام بهت کمک کنم خیلی بستگی داره به شرایطت

فکر می‌کنی چقدر احتمال داره بتونی بری هنر؟

حواست باشه که اول از همه اگر می‌ری هنر واقعا واقعا علاقه‌ات باشه و حست فقط برای الان نباشه و دوم اینکه اگر رفتی ریاضی قرار نباشه هی بگی خوشم نمیاد و دوست ندارم کم کاری کنی 

من خودم عاشققق رشته‌های هنرم یعنی به نظرم همشون به شدت هیجان انگیزن🥺

ولی چیزی که باید در نظر بگیری اینه که اگر بری ریاضی و دلت پیش هنر بمونه می‌تونی مثلا بری طراحی داخلی و وارد هنر شی 

اما از هنر به ریاضی یکم سخت می‌شه ماجرا

چی باعث شده قرار بشه بری ریاضی؟

برا انگیزه درس خوندن باید چکار کرد

به نظر من اگر بیوفتی رو غلتک درس خوندن 

مطالعه داشتن برات راحت می‌شه

سعی کن روش درست درس خوندنتو پیدا کنی 

کلاس چندمی؟رشتت چیه؟روزی چند ساعت حدودا میخونی؟

انگیزه برای درس خوندن هر روزت درست کن 

دیگه کم کم انگیزه هر روزت می‌شه کل انگیزه تا خود کنکور😁

ببین یه کاری که توی انگیزه برای درس خوندن روزانه خیلی خیلی تاثیر   داره اینه که از همون صبح تنبلی رو بذاری کنار و از صبح درس خوندن رو خوب شروع کنی 

اگر همون صبح چند ساعت مفید رو بخونی دیگه تا آخر شب راحتتت میخونی قشنگ استارتش از همون صبح زده می‌شه 

وگرنه هی شروع می کنی از اول تا آخر هی گفتن اینکه پنج دقیقه دیگه پا میشم(و هیچوقت پا نمیشی تا آخر شب😂)

یه نکته دیگه که خیلی مهمه 

نمیگم برنامه ریزی دقیق دقیق 

هر کی برنامه خودشو داره 

جوری که خودت دوست داری برنامه ریزی کن اما حتماااا از شب قبل برای فردات برنامه داشته باش 

حتی شده فقط یه لیست از کارایی که میخوای بکنی درست کن

اینکه شب قبلش اینکارو کنی خیلی مهمه 

اینکارا رو بکنی عادات درس خوندنت درست می شن و به واسطه راحت شدن کم کم انگیزه میگیری 

یه چیز مهم دیگه که روی بعضیا خیلی خوب جواب می‌ده 

جایزه گذاشتنه 

برای خودت جایزه بذار 

حتی شده برای هر ساعت درس خوندن یا پایبند بودن به زمان مطالعه یه روزت 

جایزه‌ات می‌تونه خیلی ساده باشه 

چه تیک زدن روی یه جدولی که درست کردی باشه چه مهمون کردن خودت به یه خوراکی یا خریدن یع چیزی 

هر چیزی که باعث میشه خوشحال بشی

ممکنه الان هدف بلند مدت داشته باشی اما همین که هدف کوتاه مدت نداری باعث بشه از فرایند لذت نبری و نتونی خوب پیش بری(برای همینه که بهت نمیگم به اون روزی که به شغل و داشنگاه مورد علاقه ات فکر کن چون این کارو همه می‌کنن ولی باعث انگیزه نمیشه چون ما نیاز به هدف کوتاه مدت تری داریم)

راحت شدن فرایند برای مغز ما باعث لذت بردن از فرایند می‌شه(این یکم وارد بحث دوپامین می‌شه که بحثش مفصله بخوای بیشتر حرف بزنم بگو تا دوباره یه عالمه تایپ کنم😂)

بهم بگو چی باعث می‌شه نتونی خوب درس بخونی و به عبارتی فکر کنی انگیزه‌ات رو از دست دادی؟

ببخشید انقدر می‌نویسم چون به هیچ عنوان دلم نمی‌خواست کلیشه‌ای و تکراری بهت بگم که به رویات فکر کن و براش بجنگ

این درست هست و کار هم می‌کنه 

نه اینکه بگم غلطه 

مثلا اگر موقعی که گوشی دستته می‌خوای پاشی بری سر درس به این موضوع فکر کنی و ویدیو های این تیپی که انگیزشی هستن ببینی کمک می‌کنه 

اما خب سعی کزدم جور دیگه‌ای کمک کنم 

چون اون نوع انگیزه گرفتن رو احتمالا به ذهن خودت هم رسیده

فقط یه مثال نقض داره😂اینکه مطمئنی هدفت رو دوست داری؟

اگر جوابت نه باشه باید از یه راه دیگه برم بالای منبر

به نظر من اگر بیوفتی رو غلتک درس خوندن  مطالعه داشتن برات راحت می‌شه سعی کن روش درست درس خوند ...

فارغ التحصیل رشته حسابداری ام

هدفم ارشد و قبولی استخدامی

اصلا صبح ها نمیتونم بخونم همیشه از دوران تحصیلم از بعد از ظهر میخوندم تا صبح هیچوقت یادم نمیاد صبح درس بخونم

من دبیرستان افت تحصیل کردم تا وقتی ک پشت کنکور بودم یعنی بدترین روزام تواین دورانه یه جورایی فاصله وحشتناکی از درس گرفتم و نمیتونم بخونم و انگار یه چیزی مانع میشه مثل این ک خوتو دست کم بگیری و نتونی امتحان بدی همیشه هم برا امتحانام شب امتحانی بودم یه شب تا صبح میخوندم

ولی الان واقعا اذیتم هرکاری میکنم کلافم نمیدونم چکار کنم و از کجا و چی شروع کنم