خداروشکر عزیزم. ولی امیدوار نباش که همیشه اینجور باشه. چون خدا خودش میگه ما با چیزایی که به شما می ...
والا من در اولین فرصت که ببینم کسی کمک میخواد یا نمیتونه بگه و من میفهمم که کمک میخواد ... کمکش میکنم و هیچ منتی هم نمیزارم ... هر دفعه هم که میخوام با دوچرخه ام برم بیرون ۱۰ تا شکلات همراهم هست و به هر نیازمندی که در راه ببینم یک شکلات میدم که حداقل یه نیرویی بهش داده باشم ...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
و اینکه منم حافظم ۱۶ سالمه و امسال مدرسه نرفتم تا لیسانس و ادامه ی درسمو از حفظم بگیرم و امسال میخوا ...
آفرین 😍😍😍✌️ ... والا من که آزادی خواه هستم و به همه احترام میزارم و به هر کسی که به دولت خدمت میکنه خسته نباشید میگم ... نه اون کسانی که پول مردم رو میخورند... اون کسانی رو میگم که رُفته گر هستند و یا سرباز هستند و بهشون خسته نباشید میگم بلکه یکم انرژی بگیرن ...🫂💛