2777
2789
عنوان

خدایی چه جوری چنین فرزندی تربیت میکنند؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینو بگم همه بهم حمله می کنن ولی به نظرت بچه هایی که نطفه شون با غسل نکردن ناخن مصنوعی مژه مصنوعی تتو نه روزه ای نه نمازی بسته بشه اون چی میشه اون بچه گناه نداره ما گناه کاریم که اونو با این شرایط کثیف به این دنیا میاریم کسی منو ریپلی نکنه چون جواب کسایی که خودشون رو به خواب زدن نمی دممممم

من سه 

خودم هم تو بچگی جزو کسانی بودم که تو مسابقات قرآن و نهج البلاغه جزو نفرات اول بودم ولی الان اگر معلم های قرآن اون موقع من رو ببینن چشم هاشون چهارتا میشه 

دختربچه ای که حجاب کامل داشت الان تو سن سی همه موهاش پیداست، بچگی ربطی به بزرگی نداره آدم ها هزار بار تغییر می کنن ولی ریشه ای که بد بزنه درست نمیشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

میشناسم خانواده هایی که بچه هاشون حافظ و قاری قرآن بودن ولی وقتی بزرگ شدن کلا یه چیز دیگه شدن و عوضی شدن.زمان نشون میده که این بچه ها چی میشن البته خوب هم زیاد هست توی این موارد.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

عزیزم به ظرفیت وجودی بچه هم بستگی داره ببین چندتا بچه تو یه خانواده سر یه سفره بزرگ میشن آیا همشون مثل همند؟؟؟؟

پسرم به شدت مومن و مذهبیه اما دخترم نه

هردو بچه ما هستند و برای تربیت  هردوشون زحمت کشیدم

پسرم به شدت احترام ما رو نگه میداره ولی دخترم حاضر جوابه

🙂🙂🙂🙂

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
عزیزم به ظرفیت وجودی بچه هم بستگی داره ببین چندتا بچه تو یه خانواده سر یه سفره بزرگ میشن آیا همشون م ...

فرمایش شما متینه

البته دختر خانم هم بعد ها از برادر الگو میگیره ان شاءالله