2821
2789
قسمت جدیدو ندیدی؟  فرشاد همون عرق فروشت که به منصور عرق میداد. اون فقط چهرشو دیده بود تجاوز ه ...

اووووووکی. مرسی ک آگاهم کردی👌

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینقد خودتو خسته نکن قربونتتت‌ انگاری بد سوختیا🤣🤣🤣👌🏻👌🏻🦦🦦

نه دادا تگت میکنم تا بیشتر حرص بخوری 

سوختیگی خودتو به بقیه منتقل نکن 

آلفا بزن خیلی خوبه🤣🤣😝😝😝😝😝👍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم خودتو اینقد جرنده خب برامنک فاقد اهمیته جوابتو نمیدم ریده میشه بهت ازماگفتن🤣🤣🤣🤣

بانو جان آشغالارو بنداز سطل زباله❤

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_پنج  

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم خودتو اینقد جرنده خب برامنک فاقد اهمیته جوابتو نمیدم ریده میشه بهت ازماگفتن🤣🤣🤣🤣

توهین نکنید در صورت تکرار تعلیق میشید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

توهین نکنید

تاپیکاشو نگاه کنید میفهمید که چه کسی توهین کرده

ممنونم از پاسخگویتون🌷

توهین نکنید در صورت تکرار تعلیق میشید

🌷🌷