sara_banou مدیر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13202 عنوان بیایید کامنت بزارید براتون دعا کنم. | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 101 پست سلام عزیزان نی نی سایتی،میدونید که دعا در حق همدیگه گیرا تر هست.میخوام واستون دعا کنم تا انشاالله به خواسته هاتون برسید. 🙏🙏🙏شما هم اگر دوست داشتید واسه رسیدن من و بقیه دوستان به آرزوهامون دعا کنید.❤️ منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️ 1402/01/23 | 16:50 26 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_banou مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13202 التماس دعا💚 خدا بهتون خیر و سلامتی بده و امیدوارم به آرزوهات برسی،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
sara_banou مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13202 دعا کن برا منو خانوادم❤️🥲 خدا بهتون خیر و سلامتی بده و امیدوارم به آرزوهات برسی،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
sara_banou مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13202 دعا کن استرس دارم التماس دعا خدا بهتون خیر و سلامتی بده و امیدوارم به آرزوهات برسی،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
sara_banou مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13202 لطفا براى من يه صلوات بفرستيد. براى اين كه كارم درست بشه بتونم زودتر برم سر مار و مشكلى ... خدا بهتون خیر و سلامتی بده و امیدوارم به آرزوهات برسی،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
فاطمه_nrc عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2218 خدا بهتون خیر و سلامتی بده و امیدوارم به آرزوهات برسی، الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم الهی آمین،ممنونم عزیزم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
sara_banou مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13202 ممنونم میشه دعا کنید توو درسام پیشرفت کنم؟ قبلا درسام عالی بود اما امسال افت شدید داشتم امیدوارم خدا بهت انگیزه و تمرکز ویژه بده تا بتونی بهتر از قبل عمل کنی.خدا بهتون خیر و سلامتی بده و امیدوارم به آرزوهات برسی،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
sara_banou مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13202 انشاءالله خدا حاجت همگی رو بده برا منم دعا کنید ۱۰ ساله ن خونه داریم ن بچه خدا بهتون خیر و سلامتی بده و امیدوارم به آرزوهات برسی،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
sara_banou مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13202 خدا خیرت بده ایشالا تو این شبا هرکی هر حاجتی داره خدا بهش بده خداجون کمکمون کن❤ خدا بهتون خیر و سلامتی بده و امیدوارم به آرزوهات برسی،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
_ذرت_مکزیکی_ عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 1762 ذرت؟😅 خدا بهتون خیر و سلامتی بده و امیدوارم به آرزوهات برسی، الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرج ... 🥺🌹مرسی اره دیگ اسم ناشناسمه ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن
sara_banou مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13202 🥺🌹مرسی اره دیگ اسم ناشناسمه الان به پروفایلت توجه کردم😋 منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
سنیوری عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 1573 دوست عزیز من از شما حس خوبی میگیرم خیلییی خوش قلب و مهربان هستین فدات عزیزدلم.لظف داری به مندل به دل راه داره اتفاقا منم ازشما حس خوبی میگیرم🥰😘
kilips عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1060 انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد. هممون بالاخره مرگ رو تجربه میکنیم،چیزی نیست که بخواد واسه ر ... هر چیزی زمانی قشنگه که منتظرشی نه زمانی که فراموشش کردیمنم الان منتظرشم مدتی هست که تشنه رسیدنش هستم چیزای دیگه رو هم تجربه کردم دیگه چیزی توی دنیا نمونده که تجربه نکرده باشم 🙏🌸 اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚