2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نوشتم فایده نداشت زندگیم داغونه هیچی از دستم برنمیاد

تو نتونی زندگیت رو درست کنی هیچکسی نمیتونه نگو نمیتونم کاری از دستم بر نمیاد بگو میترسم، شجاعتشو ندارم، نمی‌خوام چون واقعا اگه قدمی برداری خدا کمکت می‌کنه خدا سرنوشت کسی رو تغییر نمیده مگه به دست خود شخص

بدترین کار ممکنو میکنی دندوناتو  ریه اتو موهات سفید میشه همشو از دست میدی اول جونی

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
تو نتونی زندگیت رو درست کنی هیچکسی نمیتونه نگو نمیتونم کاری از دستم بر نمیاد بگو میترسم، شجاعتشو ندا ...

ب همون خدا خیلی تلاش کردم برا زندگیم نمیدونم چرا درست نمیشه

ب همون خدا خیلی تلاش کردم برا زندگیم نمیدونم چرا درست نمیشه

دوباره تلاش کن صد باره تلاش کن هیچ تلاشی بدون پاداش نیست تو لیاقت اینو داری که زندگی خوبی برای خودت بسازی ولی اگه ناامید شدی و نشستی از تلاش پس با زندگی که داری بساز و دم نزن

دوباره تلاش کن صد باره تلاش کن هیچ تلاشی بدون پاداش نیست تو لیاقت اینو داری که زندگی خوبی برای خودت ...

چون همه آدما مشکلات دارن از پا نشستن رو و کم آوردن رو همه بلدن ولی اونی که زندگیش رو تغییر میده قابل تحسینه

2790
2778
2791
2779
2792