2777
2789
عنوان

استادم پودرم کرد+گریه کردم+ اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 3006 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سریال آجوشی من حالا انقدر مظلومه😁

توبه کردم دیگه سریال کره ای نبینم همون فصل دو کیمیای روحو دیدم برا هفت پشتم بسه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

توبه کردم دیگه سریال کره ای نبینم همون فصل دو کیمیای روحو دیدم برا هفت پشم بسه

مگ چی بود🤣🤣🤣🤣

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹
آهوم حسودی نکن دیگه😐👌🏻

مال خودت بابا 🤢🤢

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

توبه کردم دیگه سریال کره ای نبینم همون فصل دو کیمیای روحو دیدم برا هفت پشم بسه

خب سریالای خوب ببین 

من عاشق ژانرای اکشن و پلیسی و کمدیشونم و این ژانرو زیاد میبینم 

درام و عاشقانه اینا هم میبینم ولی کم، اجوشی منم خوب بود ولی هیجان نداشت یکم حوصله سربر بود وگرنه قشنگ بوداا 

مگ چی بود🤣🤣🤣🤣

عین فیلمای آبکی ایرانی آخرش زناشون حامله شدن 😶😑 فصل یکش فوق العاده بود با دو تر زدن

خب سریالای خوب ببین  من عاشق ژانرای اکشن و پلیسی و کمدیشونم و این ژانرو زیاد میبینم  درا ...

فصصل یکش فوق العاده بود دو مزخرف بود اصن داغون کردن سریالو دیگه اصن حالشو ندارم 🥴البته بعدش زندگی متاهلیو دیدم 😑😑یه مشت زناکار دور هم مشروب میخوردندبه هم خیانت میکردن طلاق میگرفتن 😶😂