توبه کردم دیگه سریال کره ای نبینم همون فصل دو کیمیای روحو دیدم برا هفت پشتم بسه
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
توبه کردم دیگه سریال کره ای نبینم همون فصل دو کیمیای روحو دیدم برا هفت پشم بسه
مگ چی بود🤣🤣🤣🤣
لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️🩹
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
عین فیلمای آبکی ایرانی آخرش زناشون حامله شدن 😶😑 فصل یکش فوق العاده بود با دو تر زدن
خب سریالای خوب ببین من عاشق ژانرای اکشن و پلیسی و کمدیشونم و این ژانرو زیاد میبینم درا ...
فصصل یکش فوق العاده بود دو مزخرف بود اصن داغون کردن سریالو دیگه اصن حالشو ندارم 🥴البته بعدش زندگی متاهلیو دیدم 😑😑یه مشت زناکار دور هم مشروب میخوردندبه هم خیانت میکردن طلاق میگرفتن 😶😂