2777
2789
عنوان

چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست
اصلا حالم بده......دارم سکته میکنم....به شوهرم میگم میگه نمیشه....اخه وقتی شوهرم هست هیچ چیزی نمیشه. ...

😑 ای بابا تو این چند روز کار خاصی کردین ؟ به کسی بدی کردین یا کاری هست که ممکنه گناه بوده باشه؟ اگر نه که برید پیش یه سید معتبر بهتون بگه قضیه چیه

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

دیروزم دوستش خونمون بود باهم درس میخوندن ...دوستش تا رفته تو اتاقش گفته وای نفسم میگیره......وای نمیتونم.....رفتن اتاق ما....فک کنم واس دخترم دعا گرفته.....اخه دخترمو اذیت میکنه...دیروز یه پارچه سبز زدم اتاقش خوندم خوبه.....بعد درو بستم.....رفتم دیدم پارچه پاره پوره شده تیکه تیکه رو زمینه......

فقط از دریچه قلب میشه همچیو دید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😑 ای بابا تو این چند روز کار خاصی کردین ؟ به کسی بدی کردین یا کاری هست که ممکنه گناه بوده باشه؟ اگر ...

نه......اخه بعد رفتن عمه شوهرم .....پس فرداش فضای خونه یه جوری بود ولی فکرشو نمیکردم اخه اعتقاد ندارم.....از مسافرت اومدیم اصلا چیزایی میشه که ......من خیلیاشو نگفتم.......خیلی ترسناک ....مثلا امروز صبح ساعت ۸ و خورده ای که بیدارشدیم.....سمت دست دخترم زیر بغلش رد چنگ بود اونم خیلی بد....مبگم به کجا کشیده میگه هیچ جا.....راس میگه دیشب نبود.....

فقط از دریچه قلب میشه همچیو دید
نه......اخه بعد رفتن عمه شوهرم .....پس فرداش فضای خونه یه جوری بود ولی فکرشو نمیکردم اخه اعتقاد ندار ...

هممون پس برین پیش دعانویس

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است