2777
2789
عنوان

توهم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 54 پست
بابا این ممد حلال خور نیس

دهنتو🤣🤣🤣🤣 لامصب میگفت تضمینی میدم

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره
تقریبا یک ساله

فیلم ترسناک دیدی؟ روحت اذیته شایدم نگرانیت زیاده. سابلیمینال اینا اگه گوش میکنی ببوس بزار کنار که بهت نساخته 

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من وسواس رو نظم دادن وسایل دارم مثلا اگه ی چی کج باشه عصبی میشم شروع میکنم گریه کردن🤐

حتما برو روانپزشک یاروانشناس تا حاد نشده

خودت هم به خودت کمک کن انشالله حل میشه

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

فیلم ترسناک دیدی؟ روحت اذیته شایدم نگرانیت زیاده. سابلیمینال اینا اگه گوش میکنی ببوس بزار کنار که به ...

فیلم ترسناک نمیبینم سابلیمینال هم گوش نمیدم فیلم جنایی میبینم بیشتر

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره
حتما برو روانپزشک یاروانشناس تا حاد نشده خودت هم به خودت کمک کن انشالله حل میشه

اوخی امیدوارم امشب یا صبح بهتره بگم هردوتون راحت لالا کنین.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
فیلم ترسناک نمیبینم سابلیمینال هم گوش نمیدم فیلم جنایی میبینم بیشتر

سریال جفری داهمر دیدی نتفلیکس عالی

کیس موردعلاقهت کدومه؟

ولی این سرگرمیت هم بزار کنار ببین خوب میشی. صحنه جرم زیاد نگاه نکن چشمات شور میشه از تجربه میگم😂🤣🤣

ن بابا ب هزارنفر همینو گفته چقد ساده ای دختر 

🤣🤣🤣🤣ازین به بعد از حسین میگیرم شنیدم کار اونم تضمینیه

فیلم ترسناک نمیبینم سابلیمیشن هم گوش نمیدم فیلم جنایی میبینم بیشتر

ممکنه بخاطر فیلم باشه

شاید باورت نشه ولی شروع ترس من از ی سریال بسیار بسیار معمولی بود ولی من بدجور حالم بد شد

من چرنوبیل رو دیدم مستند طور بود اصلا ترکیدم به معنای واقعی 

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

سریال جفری داهمر دیدی نتفلیکس عالی کیس موردعلاقهت کدومه؟ ولی این سرگرمیت هم بزار کنار ببین خوب میش ...

فعلا ندیدمش الان روی سریالم خیلی خوشم اومده ازش

🤣🤣🤣🤣ازین به بعد از حسین میگیرم شنیدم کار اونم تضمینیه

ن حسین بدتر ممدع 

فقد از اکبرقصاب بگیر جنساش نابه با ضمانت ۷، ماهه

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
ن حسین بدتر ممدع  فقد از اکبرقصاب بگیر جنساش نابه با ضمانت ۷، ماهه

اوکی حله😂😂😂

ممکنه بخاطر فیلم باشه شاید باورت نشه ولی شروع ترس من از ی سریال بسیار بسیار معمولی بود ولی من بدجور ...

منم چرنوبیل سرچ کردم حس بدی گرفتم

منم چرنوبیل سرچ کردم حس بدی گرفتم

برم سرچ کنم😐😂😂

برم سرچ کنم😐😂😂

🤣🤣🤣منم برم بخوابم توهماتون داره بهم سرایت میکنه

2827
2791
2779
2792