2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 21 پست
خب به خانواده ات بگوشرایطتت رو.....راضی شن برگردین....مگه تاکی میخواین بمونین؟ 

گفتم صدبار گفتم ولی کیه که گوش کنه البته اونا هم دلایل خودشونو دارن مهم ترینش همین دخالت ، مشخص نیست تاکی می‌مونیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین با کسانیکه دخالت میکنن رابطه نداشته باشین و سر سنگین باشین 

نمیشه پدر بزرگ مادر بزرگم هستن وقتی اصفهان بودیم یه مدت سر سنگین شدیم ولی کل فامیل و پر کردن که اینا فلانن و ...

اره بابا قصه من درازه خسته میشی بگم،،، تو چ میدونی پشت درهای سرنوشت چه خبره از کجا میدونی قصه تو توی ...

خسته تر از الان نمیشم اگه حال داری بگو 😄 واقعاً نمیشه پیش بینی کرد که پشت درهای سرنوشت چیه ، داشتم فکر می‌کردم اگه روزی که میگفتم الان بدترین حال و دارم بهم میگفتن قراره یه روز این اتفاق بی افته اصلا باور نمی‌کردم

گفتم صدبار گفتم ولی کیه که گوش کنه البته اونا هم دلایل خودشونو دارن مهم ترینش همین دخالت ، مشخص نیست ...

درکت میکنم من خودمم دوراز خانواده ام دارم زندگی میکنم دوست وایناهیچی ندارم ولی خب سعی کن خودت ووفق بدی حواست وبده به درست وکارات......سرت وگرم کن.....بیکار نمون که خیلی اذیت میشی.....بعدااصلاکم ارتباط میگرفتین 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
درکت میکنم من خودمم دوراز خانواده ام دارم زندگی میکنم دوست وایناهیچی ندارم ولی خب سعی کن خودت ووفق ب ...

❤️❤️ از صبح تا شب سرم‌ تو کتاب و درس ولی چقدر دیگه