2777
2789
هیچکس اجباری نکرده راستش ولی خودم گیر کردم کمتر از یه ماه وقت دارم انتخاب کنم دیگه میخوام سرمو بکوبم ...

من خودم تجربیم اون اول دهم خیلی از دوستام تغییر رشته دادن یکی رفت انسانی چون دوس داشت یکی بعد یه سال رفت هنر یکی رفت ریاضی یکی از ریاضی اومد تجربی 

Brilliant woman

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله صد در صد ولی به هر سه تاش علاقه دارم اما می ترسم برم طراحی دوخت حوصلم نگیره بخوام هعی الگو ...

عزیزم نترس تو دکتر بشو بیکار نمیشی

ولی مگه دکتر شدن به این اسونی هاست ؟

تجربی فقط رشته های تاپش درامد داره وگرنه بی فایده ست.

من خودم مدارس استعدادهای درخشان بودم نمره ۲۰ شاگرد درس خون، بازم سال کنکور نتونستم درست درس بخونم و سه تا رشته اولو نیاوردم

تجربی کنکورش وحشتناکه

اگه به نظرت میتونی از پسش بربیای حداقل یکی از رشته های پیراپزشکی بیاری، بیا تجربی وگرنه بری هنرستان صد شرف داره

حداقل سه سال دبیرستان روح و روانت در ارامشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
من خودم تجربیم اون اول دهم خیلی از دوستام تغییر رشته دادن یکی رفت انسانی چون دوس داشت یکی بعد یه سال ...

اره خب هرکس طبق علاقش باید بره یه رشته ای دیگه

منم نهمم شروع کردم زیست دهم و میخونم ولی واقعا سنگینه زیستش حالا بقیه درسا که جای خود دارد ، زیست یه حجمی داره ها از دو صفحه ی کتاب پنج شش صفحه جزوه درمیاد🥲🤦🏻‍♀️

راستی مدرسه ‌‌ت چه نوعی هست؟ 

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند 💜🌓

اسی ببین من خودم تیزهوشان درس خوندم شاگرد طرنگ بودم ولی رشته تاپ نیاوردم و پیراپزشکی میخونم...ببین حتی پزشکی هم رشته خیلی سخت و سنگینیه و درآمد انچنانی هم نداره مگه بری روستا کارکنی واسه ۲۰ تومن یا بری تخصص بخونی که اونم هم قبول شدنش واقعا سخته و در طول تحصیل فشار زیادی بهت میاد یعنی حدود ۱۱ سال باید کلی سختی بکشی و فقط درس و درس و درس...دندون خوبه و از همه رشته ها بهتره ولی قبول شدنش خیلی سخته...پرستاری هم واقعا اذیت میشی و فشار کاری وحشتناکی داره با درآمد کم !تجربی جوریه که اگه دندون و پزشکی نیاری بقیه رشته هاش ارزش نداره! دبیری صد شرف داره به پرستاری یه سر برو بیمارستان با پرستار ها و پزشک ها صحبت کن رو در رو...طراحی و دوخت اگه دستت روون بشه و علاقه هم داری شک نکن برو درآمد خوبی هم داره