2777
2789
عنوان

ختم صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست
عزیزم من خیلی مشکل دارم چه دعای بخونم چکار کنم حس سنگینی تو زندگیم دارم 

سوره بقره عزیزم

و زیلرت عاشورا

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . میشه لطفا چله زیارت عاشورا ( ساده ) رو باید ها و نبایدهاشو برام توضیح بدید ؟

سلام عزیزم

به نظر من هیچ ادابی و ترتیبی مجو

هرجور واقعا دلت میگه باید هارو رعایت کن

۴۰ روز زیارت عاشورا بخون

سعی کن تو این مدت کم کم از گناهان که بخصوص حق الناسن کم کنی، مثلا غیبت و پشت سر کسی حرف زدن، قضاوت کردن کسی، برخورد تند، عصبانی شدن و ...

استغفارم بفرست، شده ۵ تا در روز کلی بفرست تا عادت کنی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
عزیزم سلام ی سوال  شما میدونی مویرگای قرمز روی بدن در بیا نشونه چیه

سلام عزیزم

متاسفم نمیدونم

سلام عزیزم روزتون بخیر،من حس خوبی ازشمامیگیرم خواستم بپرسم چرادیگه فعال نیستید؟حالتون خوبه خداروشکر؟

سلام عزیزم

ممنونم

با ۲ تا فسقلی شیطون دیگه وقتی ندارم 😁 کنارشم کار و زندگی و ...