2777
2789
عنوان

بلاگر elahe._.nr

198 بازدید | 18 پست

کسی میدونه چطوری چاق شدع؟

معلومه قرص خورده ک هم بدنش پر شده هم صورتش گرد

میگن گین اپ خورده من خوردم ولی اصلا تاثیر نداشت🥲

خودشم ک حسودهههههه اصلا نمیگه

عکس جدید اگر داری ازشون میشه بزاری

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهه رو وقتی تااازه پیج زده بود ۲۰روز نبود شوهرش مرده بود فالوو دارمش پوست استخون بود کلا از نو کوبید ساخت🤣

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM
تو پیجش هس دیگه

شما داری بفرستین خب

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
فک کنم شما نفهمیدی کیو گفتم

من اصلا نمیشناسم اینارو

ولی گفتی پف کرده گفتم شاید ورم کرده بخاطر حاملگی

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
الهه رو وقتی تااازه پیج زده بود ۲۰روز نبود شوهرش مرده بود فالوو دارمش پوست استخون بود کلا از نو کوبی ...

غیبت !

من اصلا نمیشناسم اینارو ولی گفتی پف کرده گفتم شاید ورم کرده بخاطر حاملگی

ازدواج کرده؟ با کی؟

غیبت !

منظور همون چاق شدنش بود☹

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM
ازدواج کرده؟ با کی؟

میگم نمیشناسمش😐😂 

فقط چون گفت پف کرده

چون دیدم کسی لاغر باشه بعد از حانمگی کلا هیکلش عوض شه 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹