2777
2789

به نظرم یه کالایی از واردکننده بخره بعد بفروشه فک و فامیل ما پارسال پونصد تومن هم سرمایه نداشت ولی اومد الان وضعش خوبه باز

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان هیچی

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

میتونه حسابداری یاد بگیره تو آموزشگاه و استفاده کنه 

چ مهارتی داره همسرت؟

دانشگاه یا تولیدی ها سر بزنه ببینه برای سرویس راننده نمیخوان 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
یهنی دزدا الان دیگه میشینن حساب کتاب میکنن سر دزدی زیر ۲۰ بشه؟ 

بله اگر دزدی ۲۰ میلیون از شما دزدی کند قابل یا ارزش  پیگیری ندارد بزن گوگل بهتر متوجه بشی راه دزدی همواره ....

با لبخند باشید😊😊😊
بله اگر دزدی ۲۰ میلیون از شما دزدی کند قابل یا ارزش  پیگیری ندارد بزن گوگل بهتر متوجه بشی راه د ...

بزن گول اکبربیگی وکیل نیروی انتظامی مشهد چی گفته بهتر متوجه بشی البته سال ۹۹ هستش

با لبخند باشید😊😊😊