2777
2789
عنوان

شما دعوت شدید.....🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 58 پست
میشه برای بابام بخونی؟؟؟ و مامانم😔

سلام به تاپیک خوش آمدید 🌱🌹

برای پدرو مادرتون و خودتون خوندم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🙏🙏

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

چشم میخونم عزیزم

سلام چشمتون پرنور ✨️

تاپیک برای این بود که من برای کاربرها بخونم براتون خوندم 

ممنون از لطفتون سپاسگزارم 🌹

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

به نام خداوند رحمن و رحیم

اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ و عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ،

خدایا برای ولیت حجت بن الحسن که درودهایت بر او و پدرانش باد ، در این ساعت ،

و فی کُلّ ساعَة وَلیّا و حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً

و در هر ساعت سرپرست و نگهبان و پیشوا و یاور و راهنما و دیده بان باش ،

حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً و تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً .

تا او را با رغبت مردم در زمینت سکونت دهی، و زمانی طولانی بهره مندش سازی

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

چشم میخونم عزیزم

برای پدرتون هم خوندم 

@delshekasteham       @روباه_خوش_چهره       @بانویتابس ...

ممنون از دعوتت دوست عزیز 

به روی چشم هم دعای فرج میخونم هم برای بیمار مورد نظر و کل بیماران سوره حمد میخونم.

به نیت شما هم که باعث خیر هستی ۳مرتبه سوره توحید میخونم هدیه به ۱۴معصوم 🌹

التماس دعا 🙏🏻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یا رب ز تو امشب عطا می‌طلبم🤲

هشیاری و بخشش خطا می‌طلبم🤲

مقبولی روزه و نماز و طاعات🤲

از درگه لطفت به دعا می‌طلبم🤲

الهی العفو… التماس دعا🙏🙏🙏🙏

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام چشمتون پرنور ✨️ تاپیک برای این بود که من برای کاربرها بخونم براتون خوندم  ممنون از لطفتو ...

بله عزیزم 

منم حمد و دعای فرج خوندم انشالله حاجتروا باشین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@avaخانومم     @مامان_مرساناجون     @خدایا ...

سلام عزیزم ممنونم.حتما برام دعا کن

الهی خودت وخانواده واون جوان مورد نظرت حاجت روا وعاقبت بخیر بشید.

دعای فرج خوانده شد.

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
سلام عزیزم خیلی ممنونم انشاالله به حق امشب که حاجت روا بشی💚 ✅

خواهش میکنم ✨️🌸

ممنون که دعوتم رو پذیرفتید