2777
2789
منم فقط ۴ کیلو تازه شکمم یکماهه بزرگتر نشده همونجور مونده . آخرین بار که سونو رفتین وزن جنینو بهتون ...

اخرین سونوم ۱۸ هفته بود...مگه بازم سونو بوده این مدت؟

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر که میرین سونو نمیکنه؟

چرا ولی چیزی نمیگه...فقط میگه خوبه وضعیتش🙄

من سر پسرم تا اخر ویار داشتم ۳۶ هفته زایمان کردم ۲۸۰۰...نسبت به هفته ش بد نبود وزنش

اینیکیم هنوز صبا بالا میارم حتما باید دمیترون بخورم هرروز...امید وارم وزنش خوب باشه

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
ان شا ا... آزمایش تحمل گلوکز رو رفتین؟

اره ناشتا ۸۴ بود بعدش۱۰۳...

خیلی در طول روز قندم میوفته لرزش دست و پا میگیرم ...میترسم زیاد چیز شیرین بخورم دیابت بگیرم 😔

ان شا ا... آزمایش تحمل گلوکز رو رفتین؟

شما درد و انقباض نداری؟

من روزی دوسه بار انقباض دارم...یکمم وایمیسم کمر درد شدید میگیرم و کلی ترشح میاد ازم...

همش استرس دارم...نمیتونم کار نکنم که😔

دکتر بهم گفته تا ۳۲ هفته حداقل استراحت کنم ...پروژسترونم داده بزنم

تا کی وقت هست برای این آزمایش

نمیدونم ...فک کنم هردکتری فرق میکنه

شما درد و انقباض نداری؟ من روزی دوسه بار انقباض دارم...یکمم وایمیسم کمر درد شدید میگیرم و کلی ترشح ...

من گاهی دارم گاهی هم ندارم ولی ترشح کمی دارم 

پروژسترون چرا؟

من گاهی دارم گاهی هم ندارم ولی ترشح کمی دارم  پروژسترون چرا؟

واسه اینکه یوقت باز نشه دهانه رحمم