2777
2789
عنوان

بیایید براتون قدر میخونم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 34 پست
تروخدا برامن دعا کنید مشکلاتم حل شه🥺

چشم قدر خوندم براتون:)

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نیت حاجت های  دلم و آرامشم . و سلامتی مامانم و موفق شدنم دعاکن لطفا

چشم قدر خوندم براتون:)

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

برا منم دعا کنید مشکل اقامت شوهرم حل بشه تا فردا پس فردا

حتما:) قدر خوندم براتون

تو رو خدا میشه توی این شب.   شفای منو از حضرت علی و اهل بیت بخوابن میشه برای شفای من.  سوره قدر رو بخونید 

تو رو خدا بگین چه نذری توی این شب ها بکنم.  بخدا خسته شدم انقد نذر کردم انقد دعا کردم انقد دکتر رفتم و.   کرم های مختلف استفاده کردم دیگه بریدم.   تو رو خدا دعا کنید معجزه بشه برام شفا بگیرم یا ک بمیرم میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید    دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد  پلکت پوست و چربی دیگه نداره

بچه ها من چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه مجبورم همیشه میکاپای غلیظ کنم خسته شدم دعا کنید برام

تو رو خدا میشه توی این شب.   شفای منو از حضرت علی و اهل بیت بخوابن میشه برای شفای من.  سور ...

انشاءالله امشب همون چیزی ک میخواهید براتون اتفاق بیفته و شفا پیدا کنید براتون قدر میخونم:)