2777
2789
کم کاری تیروئید بارداری با قبل بارداری فرق نمیکنه؟؟اخه فک میکنم قبل بارداری ماندگاره بارداری تا وقت ...

قبل بارداری که ادامه داره. 

خیلیا که تو بارداری کم کاری میگیرن بعد بارداری نیازی به دارو ندارن و تیروئیدشون تنظیم میشه 

نگران نباش خیلیا کم کاری دارن و باردار میشن و بچه هاشون هیچ مشکلی نداره فقط تحت نظر باش. اصلا استرس هم نداشته باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها وقتی کم کاری تیروئید رفع شه علائمشم رفع میشه؟من ریزش مو دارم..افزایش وزن پیدا کزدم..پوستم خشک ...

قرص ایرانی آشغاله فقط عدد تیروئید تنظیم میشه ولی ریزش مو رو خیلیا باز دارن. وزنت رعایت کنی کم میشه. 

یه زمانی قرص خارجی بود علاوه بر تنظیم تیروئید، علائمشم از بین میرفت. 

ب بچه اسیبی نمیزنه؟ شما هم افزایش وزن گزفتین

نه اگر داروتون مصرف کنید و تحت نظر دگتر غدد باشید مکشلی نیست .نه من زیاد اضافه وزن نداشتم کل بارداریم نه کیلو اضاف کردم که بعداز زایمان برگشت وزن اولیم 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
قرص ایرانی آشغاله فقط عدد تیروئید تنظیم میشه ولی ریزش مو رو خیلیا باز دارن. وزنت رعایت کنی کم میشه.& ...

من خیلی جدیدا ریزش موهام زیاد شده   

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

من چند روز پيش خوشحال و خجسته رفتم آز خون بدم براي چكاپ پيش از بارداري. تيروئيدم به قدري كم كار بود كه از آزمايشگاه زنگ زدن بهم. ميگن tsh هشت هست!!! 

خيلي شديد هم از عوارض قرصش مي ترسم. ريزش مو خصوصا 🥲

با دارو کنترلش کن 

و مطمئن باش حامله میشی 

دختر دایی ام میدونست کم کاری داره قرص خورد 

و الان دو قلو داره 

کلا کم کاری بیماری نیست که خوب بشه باید همیشه قرص بخوری تا کنترل بشه

من چند روز پيش خوشحال و خجسته رفتم آز خون بدم براي چكاپ پيش از بارداري. تيروئيدم به قدري كم كار بود ...

وا ۸ ک خوبه خیلی کم کار نیستی من اولین بار ۲۸۵ بود 

آزمایشگاه ز زدن گفتن اشتباه شده بیا دوباره بده دوباره دادم همون بود ۲۸۵ تازه حامله هم بودم

وا ۸ ک خوبه خیلی کم کار نیستی من اولین بار ۲۸۵ بود  آزمایشگاه ز زدن گفتن اشتباه شده بیا دوباره ...

تي اس اچ عدد هاش اينايي كه ميگي نيست ها. تك رقميه. 

چند سال پيش هم دكتر غدد ديد ٥.٥ هستم گفت لب مرز كم كاري اي. به خيال خودم قرار بود خود به خود با ورزش و اينا خوب شه كه بدترين شد 😝

تي اس اچ عدد هاش اينايي كه ميگي نيست ها. تك رقميه.  چند سال پيش هم دكتر غدد ديد ٥.٥ هستم گفت ل ...

بله عزیزم میدونم نرمالشم بین ۵ تا ۳ هست 

اما متاسفانه مال من سه رقمیه و هنوز زنده ام

و حامله هم شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز