2777
2789
عنوان

جاذبه‌های شیراز کجاهاست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 49 پست

اگر تخت جمشید و نقش رستم رو هم میخواید برید باید ی روز کامل وقت بزارید چون تقریبا ۶۰.۷۰کیلومتر با شیراز فاصله بود

انگار نزدیک مرودشت هست تقریبا 

ساعت پایان بازدیدش هم باتوجه به این لیستی که گذاشتم ساعت ۵هست انگار

برای همین صبح زود باید برید اگر میخواید همه جاشو بگردید ،چون پیاده روی داخلش زیاد داره و کلاه اینا یادتون نره که آفتاب نسوزونه😁

داخل تخت جمشید یعنی قبل گرفتن بلیت (جلوی پارکینگ) ی فست فودی بود خیلی خوب بود مزه اش هنوز زیر زبونه😋

راستی حافظیه به نظرم از سعدی قشنگتر بود و مخصوصا شبششش ی چیز دیگه بود واقعا👌

اها بازار وکیل یادم رفت تازه میتونی همونجام کلی عکس بگیری😂😂

بعد دوستان راست میگن پشت ارگ کریمخان فالوده اش بهتره 

آش سبزی و حلیم بادمجونم کیلویی میفروشن اونام خوبن 

حالا اسم اون مغازه که ما ازش خریدیم یادم نیست

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی منم حقیقتا تو شیراز فالوده خوب گیرم نیومد

یکی تو تخت جمشید خوردم

یکی جلوی آرامگاه سعدی

ولی هیچ کدوم زیاد مالی نبودن

دوستان میگن پشت ارگ ، حتمن همونجا امتحان کن

سلام  من غیر از جاهای مهم که همه میشناسیم چند جا میگم  به نظرم مسجد نصیرالملک برید اگر ا ...

سلااااام...ممنونم مهربون...   دقیقا من همیشه عاشق اونجاهاییم که کمتر دیده می‌شه و کمتر معروفه. حتما سر می‌زنم به جاهایی که لطف کردی گفتی.

زیپ لاین هم که عالیه،   اتفاقا تا حالا تجربه‌ش نکردم دقیقا دنبالش بودم ببینم جایی داره یا نه.

وااااای کباب لقمه رو هم که اگه کیفیتش خوب باشه عاشقشم. ممنونم ازت  

برای حسرت یه زندگی معمولی...
اگر تخت جمشید و نقش رستم رو هم میخواید برید باید ی روز کامل وقت بزارید چون تقریبا ۶۰.۷۰کیلومتر با شی ...

مرسی که گفتی.   چون همه جا نوشته بودن تخت جمشید و نقش رستم اینا حدود دو ساعت وقت می‌بره!! پس دیر می‌رفتیم ناکام می‌شدیم احتمالا.

فست فود هم نوش جونت. کدوم غذاش رو خوردی که خوب بود؟

حافظیه رو باید هم شب برم هم روز، پنجاه درصد می‌گن روزش رو از دست نده پنجاه درصد می‌گن شبش قشنگه. باید هر دو رو از نزدیک ببینم خودم انتخاب کنم  

اها بازار وکیل یادم رفت تازه میتونی همونجام کلی عکس بگیری😂😂 بعد دوستان راست میگن پشت ارگ کریمخان ...

به‌به... من عاشق بازارم. بازار وکیل رو هم که از بچگی تو عکسا می‌دیدم و دوست داشتم برم  

می‌گن پشت ارگ کریمخان بستنی فروش خیلی زیاده، کدوم رو امتحان کنم که خوب باشه؟  فکر کنم باید حداقل روزی سه چهار تا رو امتحان کنم تا به همه‌شون برسم و خوبه رو کشف کنم  

راستی منم حقیقتا تو شیراز فالوده خوب گیرم نیومد یکی تو تخت جمشید خوردم یکی جلوی آرامگاه سعدی ولی ...

حتما عزیزم. جات رو خالی می‌کنم.

و اگه یه خوبش رو پیدا کردم می‌گم حتما.

مرسی که گفتی.     چون همه جا نوشته بودن تخت جمشید و نقش رستم اینا حدود دو ساعت وقت می‌بره! ...

ارهه تقریبا یکساعت با شیراز فاصله هست

اگر بخوای داخل تخت جمشید سک سک کنی و برگردی اره همون دوساعت زمان میبره

اما اگر بخوای همه جاش رو کامل بگردی ی ۳‌.۴ساعتی زمان میبره

چون آرامگاه اردشیر دوم و سوم اون بالا هست و از سطح خود اونجا فاصله اس یعنی ی جورایی یکم کوهنوردی طور هست😂

میگم کلاه ببرید چون اونجا افتاب بد میسوزونه😂😂و آب معدنی بخرید اگه میخواید برید بالا مطمئنن تشنتون میشه

یکساعت فاصله رو برید تا جای پارک پیدا کنید برید بگردید بخواید برگردید همون ی صب تا عصر وقت و انرژی ازتون میگیره

من تو فست فودیش هات داگ تنوری خوردم ی سریا هم همبرگر تنوریش رو خوردن همه راضی بودیم واقعا

مننن عصر رسیدم حافظیه یعنی هم ی جورایی روشنایش رو دیدم هم هوا تاریک شد دیدم

ولی واقعا موقع تاریکی که ی سری چراغ ها روشن شده بود ی چیز دیگ بود

ارهه تقریبا یکساعت با شیراز فاصله هست اگر بخوای داخل تخت جمشید سک سک کنی و برگردی اره همون دوساعت ز ...

چه اطلاعات مفید و به دردخوری، مرسی واقعا. بوس به لپات  

راستی یه جا دیدم نوشته بودن دم ورودی تخت جمشید کیف و ساک و هر چی همراهت باشه می‌گیرن، درسته؟ می‌خواستم آب و یه کم خوراکی ببرم، اینجوری باشه پس توی چی بذارم؟!

هات داگ هم نوش جانت... حتما امتحان می‌کنیم.

چه فکر خوبیه عصر رفتن که بشه هر دو تا حالت شب و روزش رو دید، مام همین کار رو می‌کنیم که صرفه‌جویی کنم توی وقتمون. مرسی دخترو   

چه اطلاعات مفید و به دردخوری، مرسی واقعا. بوس به لپات     راستی یه جا دیدم نوشته بودن دم ...

فداتشم عزیزم

نه از ما هیچی نگرفتن کاری نداشت کسی کلا

بلیت گرفتیم فقط

جلوی در تحویل دادیم رفتیم داخل

کفش مناسب هم یادتون نره