2777
2789
عنوان

نشستن لیوان چای در ظرفشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقت شدم😅

والا آخه اون گزینه رو نداشت بزنم  

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

طرفشویی منم فنجون چینی رو تمیز نمیکنه.... راهکاری هم براش پیدا نکردم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
منطقی بود😐😂

دیکه لیوان چای چیه چرب نیست که با دست بشور دیگه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بچه های من هرچی کاسه بشقاب تو اسباب بازیاشون بود ریختن تو لباسشویی..بد نشست یه بار منم با کاسه بشقا ...

به شرطی که کاسه بشقابات استیل باشه، فکر خیلی خوبیه بریم تو کارش 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

بلکه قرصی که میندازی داخل ظرف شوییت جنسش خوب نیست

بخدا فینیشه اصله میگم که همه چیزو خیلی عالی میشوره فقط لکه چای رو نمیبره جدیدا اینطکر شده اول خوب میشست

شاید شوینده‌ات خوب نیست. من دو ماه از ظرفشویی استفاده کردم، لکه چای توی لوله قوری رو چنان پاک کرد که انگار اصلا استفاده نشده.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
2790
2778
2791
2779
2792