2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا پناه بر تو....حتما شوخی میکنی؟ موز میدونی چه دلدرد وحشتناکی داره برا بچه یکسال به بالا خوبه تا ...

من ندادم عزیزم مامانم داد چون به داداشمم از یه ماهگیش سرلاک و غذا و این چیزا میداد پوره میوه

جاري من ميداد طوريشم نميشد من از شش ماهگي شروع كردم الان بچم اونقد بد خوراكه كه نگو بچه جاريم اب سيب فرني حريره بادام پسته پلو كته و ماست ابگوشت موز اينا رو ميده تازه شش ماهه شده پريروز راكسن شش ماهگيش زدن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

عزیزم شما الان خودت هم نباید موز بخوری که چون شیر میدی بچه باعث دل‌دردش نشی اونوقت برداشتی‌موز دادی به بچه ای که خوراکش الان فقط باید شیر باشه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
فرزندم معده اون بچه سه ماه رو چی دیدی که اینو بهش دادی😐🔪

ینی واقن انقد بده والا نمیدونسم من ندادم بش ولی داداشم خورده بود چون مامانم شیر نداشت الان چیکار کنم 🥲💔