2777
2789
عنوان

پرنده خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2720 بازدید | 37 پست

مرغ عشق یا کوتوله  برزیلی یا فنج 

البته مرغ عشق باید جفت باشه اگه زیاد پیشیون نیستی 

ولی اگه میتونی باهاش کلی بازی کنی و حرف بزنی و همه جا بریش تک بخر 

ولی کلا هر پرنده ی که خریدی جفت بخر تا وقتی که تنها توی خونست  افسرده نشه 

منم مثل تو بودم عروس هلندی گرفتم مریض شد ایدز پرندگان گرفت هرررررررررچقدر دکتر بردمش گفتن درمان ...

مال اونام با رابطه ی محافظت نشده س ؟

یا کلا بیماری پرنده س

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کوتوله دارم  ، مامانم اینا کاسکو دارن اما هیچ چیزی مثل کاسکو شیرین زبون و جیگر نیست 

رسیدن فردا برای هیچ کس حتمی نیست،پس به کسانی که دوستشان دارید ابراز عشق کنید، شاید فردا هرگز نیاید
منم مثل تو بودم عروس هلندی گرفتم مریض شد ایدز پرندگان گرفت هرررررررررچقدر دکتر بردمش گفتن درمان ...

عزیزم علائمش چی بود؟ پراش ریختن؟ 

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ
عروس هلندی اگر وابسته ات بشه چند روز نبینتت دغ میکنه

ما رفته بودیم شهر دیگه گذاشتیمش پیش مادربزرگم

میگفت از وقتی شما رفتین لب به غذا نزده طلفک

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ
مال اونام با رابطه ی محافظت نشده س ؟ یا کلا بیماری پرنده س

🤣🤣🤣خدا نکشتت دختر اخه پرنده چطوری محافظت شده داشته باشه بره دارو خونه بگه روکش میخوام🤣🤣

رسیدن فردا برای هیچ کس حتمی نیست،پس به کسانی که دوستشان دارید ابراز عشق کنید، شاید فردا هرگز نیاید
بیماری ویروسی پرنده هاس طفلک عروس من به رابطه نرسید وقتی خریدمش ۳ ماهش بود ، بعد ۴,۵ ماه پراش شروع ...

عزیزم امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدی؟ من یکی دارم رفتم پیش دامپزشک گفت فساد پر داره نمیدونم این همونه یا بیماری فرق داره؟ مال من از وقتی که علائمش شروع شد ۴ سال گذشته یکی دیگه دارم اون کامل پر داره و اصلا مشکلی نداره انگار بیماری این یکی ویروسی نیست

پراش میریخت ته پراش خونی میشد کم خوراک شده بود و داشت افسرده میشد با اینکه من یسره باهاش بازی میک ...

آخی عزیز دلم بمیرم🥺

عزیزم امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدی؟ من یکی دارم رفتم پیش دامپزشک گفت فساد پر داره نمیدونم این همون ...

فساد پر همون ایدزه

اون پرنده دیگه هم مبتلا شده ولی چون بدنش قویه ، علائمش شروع نشده،وگرنه حتی از وسایل آلوده هم منتقل میشه مریضیش