2777
2789
تو این یه هفته هزار بار  مردیم زنده شدیم خیلی مادرم مهربون بود چیکارکنم😭😭😭

خدا صبرت بده منم پدرم ۱۱ ماهه فوت شده و خواهرم ۶ سال گاها منتظر زنگشونم چند سالش بود؟

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم 8ساله فوت شده هنوز تو شوکم، هنوز فک میکنم قراره برگرده، هنوز کسی میاد خونمون پیش خودم میگم مامان ک اومد یادم باشه بهش بگم فلانی اومد خونمون، هنوزم بی اختیار شمارشو میگیرم.... هییی تازه اول راهی

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

وای خدا رحمتش کنه با ائمه هم نشین باشه🥺🥺

براشون دعا بخونین معراج .نور.یاسین وایت الکرسی و هفت تا قدر 

اون الان با این هدیه ها خوشحال میشه 

خدا بهتون صبر بده 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

الهی بمیرمممم اسی💔💔💔به این فکرکن که جای مادرت الان خیلی خوبه و خیلی راضیه .. به این فکرکن که الان غصه بخوری و نارحتیتو ببینه اونم نارحت میشه.. اسی خواهش میکنم براش فاتحه بخون براش صدقه بده بخصوص تو این شب های پرخیرو برکت..خدا رحمتش کنه تسلیت میگم