2777
2789
عنوان

شوهرم‌میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 43 پست

همراه بانک خط به نام خودتون بایدباشه فقط پیامک جهت نصب میادبخونید تانصب بشه

ولی برای اس ام اس برداشت وواریز لازم نیست من پیامک ها شماره پسرم دادم ببینیدکدوم بانکه زتگ بزنیدشعبه بپرسید 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
راس میگه بهش اعتماد نداری یه سیم کارت جدید بگیره شماره رو بده بانک

ربطی به اعتماد نداره که عزیزم ۲ساله به اسممه

کاریم نمیشه باهاش کرد نهایت یه پرینته ک از همراه منم میشه گرفت:/

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بره یه اعتباری ب نام خودش بگیره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
نه چه مشکلی  من یه سیم کارت رو به 3 تا بانک که حساب دارم اعلام کردم  هر کدوم هم هر تراکن ...

آهان پس ظاهرا خودش میخواد خط بنامش باشه بانک بهونست

خط ک دست من نیس دست خودشه

خوب ازش بگیر بگو چرا من بیام به نامت کنم برو بانک ازشمارهای  سیم که به نام  خودت هست  بده 

خطت رند هست قیمتش خیلی بالاست نخواد بفروشدش

یا ترس اینو داره شما یه روزی   بری ریز شمارهای تماس وپیامک هاش رو بگیری 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
سیم کارت به اسم منه ولی دست شوهرمه

خوب سیم کارتتو بگیر ازش ..بگو خودت برو ی سیم کارت جدید بگیر ..

کاری هم نداره نهایت ۲۰ دیقه طول بکشه بگیره 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

زنگ بزن خ‌وده بانک چون بانک تا بانک فرق داره 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خوب ازش بگیر بگو چرا من بیام به نامت کنم برو بانک ازشمارهای  سیم که به نام  خودت هست   ...

ریز شمارهاشو میتونم از همراه من بگیرم بخاطر اون نیس 

خوب سیم کارتتو بگیر ازش ..بگو خودت برو ی سیم کارت جدید بگیر .. کاری هم نداره نهایت ۲۰ دیقه طول بکشه ...

ببین عزیزم سیم کارت مال شوهرمه فقط بنام من گرفته ۲ساله دستشه استفاده میکنه..یجورایی سیم اصلی و کاریشه

ببین عزیزم سیم کارت مال شوهرمه فقط بنام من گرفته ۲ساله دستشه استفاده میکنه..یجورایی سیم اصلی و کاریش ...

خوب برو بزن بنامش ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
ببین عزیزم سیم کارت مال شوهرمه فقط بنام من گرفته ۲ساله دستشه استفاده میکنه..یجورایی سیم اصلی و کاریش ...

فرضا هم گرون باشه تو که نیت نداری سیم کاریه شوهرتو بفروشی بزن ب نامش دیگه همه چیو پولی نکنید وقتی زندگیتون سر پاست 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
فرضا هم گرون باشه تو که نیت نداری سیم کاریه شوهرتو بفروشی بزن ب نامش دیگه همه چیو پولی نکنید وقتی زن ...

بخاطر فروختن نمیگم

میگم شاید دلیلی داره انقد پافشاری میکنه وگرنه بدرد من نمیخوره